OLDALVONAL

Ettől em­ber­fe­letti Hosszú Ka­tinka: edzője a ku­lissza­tit­kok­ról be­szélt

Ez vál­to­zott a Tusup-kor­szak után. Az Iron Lady a me­den­cé­ben olyan, akár egy robot, de a par­ton már egé­szen más a hely­zet.
  • Szerző: vav

Négy hónapja dolgozik együtt Hosszú Katinka és Petrov Árpád. A háromszoros olimpiai bajnok úszósztár miatt Svájcból hazatérő edző a csütörtöki Nemzeti Sportban nyilatkozott a közös munkájukról. Többek között arról is mesélt, hogyan látja az Iron Lady gyakran emlegetett "robot üzemmódját".

Továbbra is félelmetes a versenyeken
Továbbra is félelmetes a versenyeken
Fotó: AFP
EZEKET OLVASTAD MÁR?

"A távolból az ember egy nagyon lendületes, nagyon erő nőt lát, és valójában hasonlót lát közelről is, csak már észleli a finom vonásokat: például azt, hogy

Katinka nem egy gép, nem robot, nem lélektelen személy - sokan ezt észlelhették 2017 végéig.

Pedig Katinka nagyon is kellemes személyiség, amellett persze, hogy nagyon szeretne visszatérni oda, ahol éveken keresztül járt. És ezt nemcsak szeretné, akarja is."

- mondta többek között Petrov Árpád.

A magyar úszócsillag korábban elmondta: a medencében szeretné megtartani a "robotmódot", de azon kívül újra teret enged a nyilvánosság előtt sokáig háttérbe szorított, régi - barátságos, jókedvű, humoros - személyiségének.

Eközben a címlapon
Az emberfeletti teljesítményekhez ennek megfelelő hozzáállás is kell, ez az, ami sokaknak idegennek tűnhet. Ez az "ironmód" vagy robotszerűség szükséges ahhoz, hogy teljesen kifacsarja magát.

Amint ahhoz is, hogy az ellenfelek visszahőköljenek tőle, vagy meg is ijedjenek"

- mondta Petrov.