TÜZELŐÁLLÁS

Hosszú Katinka férje ordítva lépett közbe: "No, no!"

Bot­rá­nyos je­le­net­tel zá­rult Katka saj­tó­tá­jé­koz­ta­tója. Kiss László be­szélni pró­bált az úszó­nő­vel, de Shane Tusup ak­ci­óba len­dült...
  • Szerző: sz.z.

Hosszú Katinkánál akkor szakadhatott el a cérna az utóbbi hetek nyilatkozatháborúja után, amikor Kiss László szövetségi kapitány is kritikával illette. Amint arról a is beszámolt, az úszószakember nehezményezte, hogy telefonon nem tudja elérni a sztárt, pedig sok egyeztetni valójuk lenne az olimpiai felkészülésről. Nem akármilyen folytatása lett ennek a kijelentésnek!

Katinkán marakodtak (Fotó: MTI fotó)
Katinkán marakodtak (Fotó: MTI fotó)
EZEKET OLVASTAD MÁR?

Ezek után hívta össze Katka a mai sajtótájékoztatóját, amelyen elmondta, a távozásától nem kell tartani, mert esze ágában sincs elhagynia Magyarországot. A karácsony előtti kéréseit nem teljesítő úszószövetséggel azonban egyre rosszabb a viszonya.

Ezt nem csak a milliós támogatása feltételéül szabott szerződés széttépése jelezte, hanem egy újabb botrányos jelenet is.

Edző-férje elmarta Katkát a szövetségi kapitány elől (Fotó: MTI)
Edző-férje elmarta Katkát a szövetségi kapitány elől (Fotó: MTI)

Kiss László ugyanis részt vett a sajtótájékoztatón, amelynek végén megpróbált Hosszú Katinkához férkőzni. Az úszóklasszis éppen interjút adott a Magyar Rádió munkatársának, amikor a szövetségi kapitány megindult felé, persze a fotósok hada kíséretében.

Amikor ezt meglátta a sztár edzője, egyben férje, Shane Tusup, villámgyorsan közbelépett.

No, no!

- ordította Tusup, és másodpercek alatt eltüntette az úszónőt a helyszínről.

Eközben a címlapon

Katinka sajtósa azzal magyarázta a történteket, hogy a sajtótájékoztatót az újságíróknak rendezték, nem ez volt a megfelelő hely és időpont Kiss László számára.