OLDALVONAL

Hosszú Katinka a távolban ünnepel, Luis Enrique példáját követi

Nem vesz részt az Év Sportolója-gálán az úszónő. Nagy eséllyel idén is ő nyer a nők között, a díjat azonban nem veszi át. Utoljára Luis Enrique, a Barcelona fociedzője tett ilyet.
  • Szerző: szz

A legfényesebb csillag nélkül rendezik meg csütörtök este az Év Sportolója-gálát. A nők mezőnyében biztosan dobogós Hosszú Katinka - a kajakos Kárász Annával és a síelő Miklós Edittel együtt -, s minden bizonnyal a trióból ismét Hosszú kerül ki győztesen.

A szövetséggel háborúzó úszónő ugyanakkor Amerikában van, Austinban készül a pénzdíjas versenyére, így biztosan nem lesz ott a díjátadón. Hozzá hasonlóan a férje, Shane Tusup sem, aki az edzők között Dárdai Pállal viaskodhat a legjobb edzőnek járó díjért.

Információnk szerint a gála szervezője, a Magyar Sportújságírók-szövetsége azt az ígéretet kapta az úszószövetségtől, hogy Hosszúék ott lesznek a Nemzeti Színházban. Erre azonban a jelenlegi helyzetben nem kerül sor.

Történt más hasonló a hét elején, a FIFA zürichi gáláját az év fociedzőjének választott Luis Enrique hagyta ki. BL-győztes Barcelona mestere nem volt jelen a díjátadón, mégis ő kapta az elismerést.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Így készíts hercegnőburgonyát!
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?