SHOWBIZ

Nagy­ma­mája gyűj­tötte a sza­va­za­to­kat Hor­váth Ta­más­nak!

Né­hány éve még két zsem­lére sem volt pénze Hor­váth Ta­más­nak, aki most meg­nyerte a Sz­tár­ban sztárt, és ezzel egy csa­pásra mil­li­o­mos lett.

Igazi csillagként ragyogott a Sztárban Sztár színpadán vasárnap este Horváth Tamás! A konfettiesőben, a versenytársak és rajongók karéjában álló fiatalról senki nem gondolta, hogy volt idő, amikor kilátástalannak tűnt az élete.

Fotó: Sulyok László

Szegénységből a csúcsra

A dunaújvárosi énekes először 2009-ben egy televíziós tehetségkutatóban tűnt fel, ám ez csak pillanatnyi sikert hozott, képtelen volt kitörni a névtelenségből. Tamás azonban nem adta fel, saját együttest alapított HT3 néven.

Tamás és felesége, Andrea.
Tamás és felesége, Andrea.
Fotó: Szabolcs László

Valamit jól csinált, ezt igazolja, hogy a YouTube egyik legnépszerűbb énekese lett, de, mint tudjuk, ez nem hoz pénzt a konyhára. Az internet világából érkezett a Sztárban Sztár színpadára, ahol az egyik legnagyobb félelme vált valóra.

 „Amikor megkerestek, hogy szerepeljek a műsorban, nagyon megijedtem, mert, ha van valami, amitől igazán félek, az az, hogy mások bőrébe bújjak. Mivel azonban olyan ember vagyok, aki inkább elébe megy a félelmeinek, végül elvállaltam” – mondta el a -nak Tamás.

Fotó: Szabolcs László

Hatalmas adrenalinlöketet jelentett számára az, hogy hétről hétre le kellett győznie önmagát.

„Maximalista vagyok, ezért már a kezdetekkor eldöntöttem, hogy én nyerem meg a műsort. Másként nem is lett volna értelme. Álszentség azt állítani, hogy az ember nem a dobogó legfelső fokára áhítozik!”

Eközben a címlapon

Hogy mit tett Tamás mamája azért, hogy kisunokája megnyerje a Sztárban Sztárt, elolvashatod a keddi napilapban!