FÜLES

Csa­ládi konflik­tus: Mi lesz a neve Hor­váth Éva kisfi­á­nak?

Min­den kis­mama éle­té­ben el­ér­ke­zik a pil­la­nat, ami­kor mu­száj dön­tést hoz­nia gyer­meke nevét il­le­tően! Évá­nak ez na­gyon ne­he­zen megy!
  • Szerző: T.B.

Kicsattan a boldogságtól a gyönyörű Horváth Éva, aki alig várja, hogy világra hozza első kisbabáját! Párjával már nagyon készülnek a pici érkezésére, van azonban egy kritikus téma, amiben egyelőre nem sikerült dönteniük. Ez nem más, mint a gyermek neve!

Fotó: Markovics Gábor

"Minden családtagnak, ismerősnek van valami jó ötlete a születendő kisfiunk nevével kapcsolatban. Ráadásul tökéletesen tudnak érvelni, miért ne adjam az éppen szóban forgó nevet a csöppségnek. A szomszéd kutyáját úgy hívták, ezért nem jó név. Az egyik ismerősét hívták így, akinek nagyon rossz volt a természete, nehogy ezt merjem adni a babának... Ilyen alapon minden nevet ki lehet zárni" – kezdte a csinos modell és műsorvezető, akinek muszáj határozottnak lennie, hiszen képtelenség olyan nevet választani, ami mindenkinek tetszik.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

"Nagyon nehéz dönteni! A napokban leszűkítettem öt névre a lehetőségeket, végigfutottam az utónévkönyvet.

A párommal sem értünk egyet ebben a témában. Úgy határoztunk, hogy majd a kórházban döntünk.

A gyerek neve nagyon fontos, hiszen egész életében viselnie kell. Felelős döntés! Szeretném, ha elégedett lenne majd vele" - mondta mosolyogva Éva.