NÍNÓ

Ré­m­álommá vált a reg­geli brin­gá­zás a bu­da­pesti férfi­nek

A kora reg­geli eset­hez ki­ér­kező rend­őrök órá­kig hely­szí­nel­tek a rossz hírű fő­vá­rosi kör­nyé­ken.
  • Szerző: Ripost

Rémálommá vált a reggeli kerékpározás egy budapesti férfi számára. Oláh Attila épp a Népligeten ment keresztül nem messze a Vajda Péter utcától, mikor egy furcsa pózban megdermedt, mozdulatlan testre lett figyelmes egy bokros részen. Odament, hogy megnézze, és döbbenten látta, hogy egy elhunyt férfira talált rá. Elmondása szerint borzalmas érzés fogta el, mikor ott állt az élettelen test mellett.

EZEKET OLVASTAD MÁR?
„Épp erre bicikliztem, mikor megláttam, hogy valaki mozdulatlanul fekszik. Odamentem megnézni, hogy jól van-e de nem reagált. Az arcához tettem a kezem és jéghideg volt, viszont a nyaka elég furcsán állt. Hívtam a mentőket, és amint kiértek, már szóltak is a rendőröknek”

– mesélte szinte fagyott tekintettel lapunknak Oláh Attila.

Oláh Attila talált rá reggel a holttestre
Oláh Attila talált rá reggel a holttestre

A környéket a nyomozók körbekerítették szalaggal, és a holttest köré is paravánt állítottak fel. A kiérkező orvosszakértők több órán keresztül vizsgálódtak, ám a vizsgálat meglepő eredményt hozott. Az eredmények alapján nem gyilkosság történt.

Paravánt emeltek az elhunyt férfi körül
Paravánt emeltek az elhunyt férfi körül
Fotó: Markovics Gábor

„Az helyszíni vizsgálat után nem merült fel idegenkezűség, a rendőrség közigazgatási eljárás keretében vizsgálja a halálesetet körülményeit” – nyilatkozta lapunknak Csécsi Soma, a Budapesti Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Több órán keresztül vizsgálták a holttestet a rendőrök
Több órán keresztül vizsgálták a holttestet a rendőrök

A környékbeliek panaszkodnak a drogosokra

A rendőrségi helyszíneléskor kertészek is dolgoztak a Népligetben, akik panaszkodtak munkatársunknak a helyi drogosokra. Mint elmondták, folyamatosan probléma van a környékbeli kábítószeresekkel, akik szétdobált fecskendőket hagynak maguk után a hatalmas, ám rossz hírű parkban. Többek szerint újfajta illegális szerek bukkantak fel a környéken.