RIPOSTER

Horror árak a Hungaroringen, a büfékben mindenkit megkopasztanak

Érdemes jól megtömött pénztárcával érkezni Mogyoródra, ugyanis durván elszálltak az árak a Hungaroringen. 1000 forint alatt legfeljebb sima kávét kap az ember!
  • Szerző: Ripost

Nagy felelőtlenség néhány száz forinttal kinézni a Magyar Nagydíj futamaira, ennyi pénz ugyanis még az éhenhaláshoz is kevés a Hungaroringen.

Már a pénteki első szabadedzésre rengetegen érkeztek, a büfések pedig szemmel láthatóan a külföldi vendégek pénztárcájához igazították áraikat, sőt sok esetben eleve euróban írják ki, hogy mi mennyibe kerül. A kávé ára 2 EUR fölött kezdődik, de az extra kivitelért (pl. jeges karamell öntetes melange) akár 6 EUR-t is elkérnek.

A legegyszerűbb étel, amit választhatunk, minden bizonnyal a lángos, melynek darabja kőkemény 1000 Ft, de ezen még semmi sincs. Aki szeretné egy kis tejföllel, netán reszelt sajttal megspékelni, annak bizony 1500 forintot kell leszurkolnia. A pljeskavica (grillezett, fűszeres húspogácsa) viszont alaphangon 3000 forint.

A hot dog szintén 1500 Ft.

A legolcsóbb sör 1000 Ft.

A jégkrémek darabja 1200-1500 forint, mérettől és a márkától függően.

Maradjunk annyiban, hogy a Hungaroringen a balatoni árszínvonal 3-4-szerese érvényes, egy étkezésre legalább 5000 forintot kell számolni...