ÉLETMÓDI

Hoppácska, visszatért a mikrobikini és szexibb, mint valaha

Minden domborulat látszik, tényleg csak a lényeget takarja ez az apró fürdőruha. Az idei divat a férfiaknak kedvez, ezen a nyáron tuti kétszer annyian mennek a strandra, mint tavaly. Lélegzetelállító fotókat mutatunk!
  • Szerző: JD

Nem sokat hagy meg a férfiember fantáziájának ez az izgató ruhadarab: az aprócska szövet csak a bimbót takarja, így a cici minden hajlata tökéletesen látszik. De az alsó részről sem mondható el, hogy bőkezűen bántak volna az anyaggal. Egyre többen öltik magukra az apró darabokat, hogy a férfiak gyönyörködhessenek a szabadon hullámzó keblek látványában

1. A szuperszexi Abigail Ratchford egyből kipróbálta az új divatot. A forróvérű szépség hatalmas keblein őrjítően feszül az apró bikinifelső...

 

 

2. Charlotte McKinney nem először bizonyítja be, hogy a nagy keblek domborulatai a legszebbek, és ahogy máskor is, most is bőkezű a látványra éhes férfiakkal.

 

charlottemckinney (@charlottemckinney) által megosztott bejegyzés,

3. Senkinek nem kell bemutatni Kim Kardashiant, aki ebből a buliból sem maradhatott ki. A popsikirálynő ezúttal eltakarta izgatóan formás fenekét – de szerencsére odafent is bőven van mit megmutatnia.

 

Kim Kardashian West (@kimkardashian) által megosztott bejegyzés,

 

Tetszik ez a szexi fazon? Még több izgalmas modellért LAPOZZ!


4. Kendall Jenner imádja provokálni a férfiakat, így nem csoda, hogy minél előbb magára húzott egyet a falatnyi bikiniből. Bár ő nem a cicikre, hanem a csípő és a fenék izgalmas hajlataira helyezte a hangsúlyt, attól még nem kevésbé szédítő a látvány.

 

Kendall (@kendalljenner) által megosztott bejegyzés,

5. A szexi Emily Ratajkowski számára nagy kihívás lehetett az új bikinidivat, hiszen általában ennél apróbb fehérneműben szokott mutatkozni.

 

Emily Ratajkowski (@emrata) által megosztott bejegyzés,

6. Csoda, hogy nem pattan le Kinsey Wolanski hatalmas kebleiről az apró textil. A szende, ártatlan arcú lány nem először kápráztatja el a férfiembereket egy merész villantással.

 

Kinsey Wolanski (@kinsey_sue) által megosztott bejegyzés,

7. Ha bikiniről van szó, Bella Throne nem szereti a túl sok textilt...

 

BELLA (@bellathorne) által megosztott bejegyzés,