TÜZELŐÁLLÁS

Hoppá, ki­de­rült, kivel tart közös edzé­se­ket Hosszú Ka­tinka

Dudás Dá­niel min­den bi­zonnyal csak be­se­gít Ka­tin­ká­nak. Ő az, aki­vel szil­vesz­ter kör­nyé­kén kö­zö­sen utaz­tak el a ten­ge­ren­túlra...
  • Szerző: HBK

Az elmúlt napokban már elkezdte az edzéseket Hosszú Katinka, azonban nem Shane Tusup irányítása mellett. A hírek szerint az Iron Lady a saját elképzelései szerint készül, de van segítsége.

Katinka állítólag talált magának edzőpartnert
Katinka állítólag talált magának edzőpartnert
Fotó: MTI

A Blikk szerint nem más, mint Dudás Dániel tart közös tréningeket Katinkával. A név ismerősen csenghet, ők ketten szilveszter környékén együtt utaztak Amerikába.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Dudás Dániel nincs azon a szakmai szinten, hogy a háromszoros olimpiai bajnok Hosszú Katinkának edzéseket vezényeljen, így bizonyára csak segít neki. Katinka január végén versenyeken indul, ám ezután újabb felkészülési időszak vár rá. Meglátásom szerint februárra edzőt kell találnia: muszáj visszamennie a régihez, azaz a férjéhez, vagy kénytelen lesz máshoz fordulni, különben veszendőbe mehet a szezonja” – mondta a Blikk-nek egy bennfentes informátor.

Katinkához hasonlóan Tusup sem tétlenkedik, az amerikai edző az Iron Aquatics profi versenyzőinek tart tréningeket – ha már feleségének nem segíthet.