SHOWBIZ

Tör­té­nelmi pil­la­nat: az első női had­ve­zér a Hon­fog­laló dön­tő­jé­ben

Szám­ta­lan iz­gal­mas pil­la­na­tot, vár­tá­ma­dást, te­rü­let­fog­la­lást és vé­de­ke­zést kö­ve­tően össze­állt a Hon­fog­laló III. Szu­per­baj­nok­sá­gá­nak dön­tős név­sora.
  • Szerző: ripost

Igazi történelmi pillanat ez, hiszen első alkalommal mérkőzhet meg a végső diadalért női hadvezér Stippingerné Sípos Éva személyében.

„Nagyon nagy élmény számomra, hogy itt lehetek és részt vehetek a III. Szuperbajnokság döntőjében. Igyekszem játékként felfogni, nem akarom elbízni magam. Szeretem a vártámadásokat, ezt a döntőben is alkalmazni fogom” – árulta el a döntő női résztvevője.

EZT OLVASTAD MÁR?
Fotó. MTVA/Bara Szilvia
Fotó. MTVA/Bara Szilvia

Az építészmérnök Éva mellett, aki éppen második gyermekét várja, a programozó Bognár Attila, illetve a szegedi magyar-filozófia szakos tanár Plugor Magor küzd a Honfoglaló III. Szuperbajnokságának döntőjében kedden este a Duna Televízió képernyőjén. Érdekesség, hogy mindhárman írtak már verset vagy novellát és a nyereményt lakásfelújításra költenék.

„Érezhető, hogy a játékosok azzal a tapasztalattal jönnek ide, hogy látták már a műsort, tudják mikor, mit érdemes lépni. Jobban értik a játéknak a menetét. Ez a Szuperbajnokság a taktikai csaták Szuperbajnoksága. Sok olyan megoldást láttam, amit eddig nem. Nagyon erős lesz a döntő szerintem” – fejtette ki Szente Vajk, a Honfoglaló műsorvezetője.

Kedden este tehát kiderül, hogy ki lesz a Honfoglaló harmadik abszolút győztese. A III. Szuperbajnokság döntőjének nyertese összesen 30 millió forintot vihet haza a népszerű online területhódító kvízjáték televíziós változatában.

Honfoglaló – ahol a tudás valóban hatalom! III. Szuperbajnokság döntő kedden 19.30-tól a Duna Televízió műsorán!

Eközben a címlapon