MANI

Holy Chants Tour 2018

Ismét visszatér a Gregorian Budapestre.
címkék:

Az advent tökéletes időszak arra, hogy egy kicsit elcsendesedjünk, megálljunk, pihenjünk, feltöltődjünk, illetve önmagunkkal, a családunkkal, barátainkkal békességben hangolódjunk az év legszebb ünnepére, a karácsonyra! Decemberben ismét visszatér a GREGORIAN Budapestre a középkori, a hagyományos és modern dalok sajátos elegyével!

A „Szent Dalok" (Holy Chants) című karácsonyi koncertsorozat már novemberben elkezdődik és a magyar közönség december 13-án a MoM Sportban lehet a részese. A koncerten a legmeghittebb karácsonyi dalok csendülnek majd a jellegzetesen egyedi, kissé misztikus GREGORIAN stílusban, melyek békességgel, szeretettel töltik meg szívünket.

A szerzetesi ruhába öltözött, klasszikus zenei képzettségű énekeseket egy rockegyüttes kíséri. A zenét kitűnő, egyedülálló izgalmas látványvilág egészíti ki, füst, tűz és egyéb pirotechnikai effektek, tükrök, speciális világítás....

Az angol előadók 1999 óta folyamatosan gyarapítják rajongótáborukat szerte a világon, a legnépszerűbb zenéket dolgozzák fel és formálják át az egészen egyedi hangzású GREGORIAN kórusra.

A GREGORIAN társulat 10 millió eladott lemezzel, számtalan arany- és platinalemezzel, telt házas turnékkal és mintegy 2 milliós lelkes rajongóval évek óta a legsikeresebb formációk közé tartozik. 

 

Tökéletes karácsonyi hangulatot hoz Magyarországra a GREGORIAN. (2018. december 13., csütörtök, 20 óra, Budapest MoM Sport)

Jegyeket itt találsz: http://www.eventim.hu/hu/jegyek/gregorian-holy-chants-tour-2018-budapest-mom-sport-494523/event.html

2018. december 13. csütörtök este 8 óra
Budapest MoM Sport

címkék: