NÍNÓ

Bot­rány, ami Hód­me­ző­vá­sár­he­lyen tör­tént va­sár­nap: aljas dol­got tett két fi­a­tal

A fi­a­ta­lok egy idős helyi férfi­nál je­len­tek meg és azt ígér­ték neki, hogy le­fes­tik a ke­rí­té­sét, de végül va­lami egé­szen más tör­tént.
  • Szerző: Ripost
Illusztráció.
Illusztráció.

Egy idős hódmezővásárhelyi férfitől vitt el több mint egymillió forintot két helyi fiatal, kifosztás miatt kell felelniük.

EZT OLVASTAD MÁR?

Az elkövetők múlt vasárnap délután jelentek meg a sértett házánál. A páros egyik tagját már ismerte a tulajdonos, mert többször végzett nála kerti munkát. Arra hivatkozva, hogy a kaput jöttek lefesteni bejutottak az ingatlanba. Míg az egyikük szóval tartotta a munkaadót, a másik bement a hálószobába, ahol egy szekrényből kivett több mint egymillió forintot. Ezt követően a 17 és 20 éves gyanúsítottak távoztak.

A rendőrök rövid időn belül azonosították, majd gyanúsítottként kihallgatták a két fiatalt. Ellenük védekezésre képtelen, illetve a bűncselekmény felismerésére vagy elhárítására idős koránál vagy fogyatékosságánál fogva korlátozottan képes személy ellen elkövetett kifosztás miatt indult eljárás a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányságon - írja a police.hu.