LOVE

Ki­tá­lalt Hódi Pa­mela sze­relme, ilyen a kap­cso­lata Na­ti­val

Bence őszin­tén me­sélt ér­zé­se­i­ről, azt is el­árulta, hogy hol tar­ta­nak je­len­leg a sztár­anyu­ká­val.
  • Szerző: ripost

Hódi Pamela és kedvese, Tóth Bence nyolc hónapja alkotnak egy párt. A focista elárulta, hogy a sztáranyukával szépen lassan alakították ki kapcsolatukat, és sokáig azért nem vállalták fel egymást, mert megélni szeretnék a boldogságukat, és nem mutogatni. Bence mesélt arról is, hogyan élte meg, hogy Pamelának már van egy kislánya.

Fotó: Instagram

A sportoló először nem tudta, hogy mit kezdjen a témával, de jól sült el a dolog, nagy az összhang közte és Nati között.

EZT OLVASTAD MÁR?

"Először nem tudtam, hogyan álljak a témához, nem voltam korábban még ilyen helyzetben. Úgy voltam vele, ha mindent úgy csinálok, amilyen én vagyok, abból nagy baj nem lehet. Ha ez nem működik, akkor kiderül hamar az elején, és nem vesztegetjük az idejét. Ha viszont működik, nem kell később sem megjátszanom magam. Szerencsére nagyon jól sült el, hamar megszerettük egymást Natikával.

Nem zavar, hogy nem nekem mondja, hogy apa: ettől függetlenül nagyon szeretem őt, örülök annak, hogyha boldognak láthatom.

Amikor együtt vagyunk, rengeteget játszunk, úgy érzem, már teljesen a bizalmába fogadott” – mesélte Bence a STAR magazinban,  majd kifejtette azt is, hogy hol tart a kapcsolatuk Pamelával.

"Úgy gondolom – és Pamela is –, hogy ennek még nincs itt az ideje. Beszélgettünk már a közös jövőnkről, de szerintem nyolc hónap után ez még nagyon korai lenne. Semmit nem szeretnénk elsietni, ezek az érzések és gondolatok idővel úgyis jönnek majd, ha már ott tart a kapcsolatunk” - fejezte be gondolatát.