SHOWBIZ

Hi­he­tet­len ku­lissza­tit­kok de­rül­tek ki A Nagy Duett sztár­ja­i­ról

Végre ki­de­rült, hogy kik­kel indul el áp­ri­lis 2-től va­sár­na­pon­ként 18 óra 50 perc­től A Nagy Duett. Tíz héten át ti­zen­két pár ver­se­nyez majd, akik csü­tör­tök dél­előtt be­mu­tat­koz­tak.

A résztvevők személyén kívül kiderült az is, hogy a zsűrin nem változtat a TV2, továbbra is Szulák Andrea, Kasza Tibi és Cooky fogalmazzák meg vicces, olykor komoly véleményüket. A műsorvezető szerepében Liptai Claudiát és Majkát idén Till Attila váltja.

A versenyzők:

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Judy – Erdei Zsolt

A győzelem hajtja őket

Nyerő párosnak tartják magukat. Madár sportemberként mindig győzelemre játszik, és Judy sem kevésbé akarnok.

Mindenáron győzni akarnak
Mindenáron győzni akarnak
Fotó: Szabolcs László

Oláh Gergő – Zimány Linda

Eközben a címlapon

Bevállalós párost alkotnak

Az énekes szerint Lindával tarolni fognak, azt ígérik, hogy meglepően bevállalósak lesznek.Zimány Linda nemrég szakított párjával, így szingliként csakis a munkára és A Duettre fog koncentrálni.Már túl is van az első énekóráján.

Mutatós produkciókra számíthatunk
Mutatós produkciókra számíthatunk
Fotó: Szabolcs László

Fábián Juli – Győrfi Pál

Örömzenélés lesz az övék

Fábián Juli elismert énekesnő, akiknek meggyűlhet a baja partnerével. Egy biztos, ha felmenne a vérnyomása, a mentők szóvivőjére bármikor számíthat. Győrfi Pál szerint a zenének gyógyító ereje van.

Vastag Csaba – Ábrahám Edit

Ábrahám Edit sugárzóan fest, és mint kiderült, a színésznő sokáig énekesnő szeretett volna lenni.Most végre megmutathatja, mit tud. Egy biztos, Csaba mindenben támogatni fogja partnerét.

Operában Ábrahám Edit lesz a nyerő
Operában Ábrahám Edit lesz a nyerő
Fotó: Szabolcs László

Janicsák Veca – Simon Kornél

Az énekesnő nem fél a tánctól, hanem egyszerűen képtelen rá, így arra kérte a közönséget: ne várjanak tőle túl sokat.Még az a szerencse, hogy párja, Simon Kornél jól mozog a színpadon. A színész nemcsak jól táncol, de humora is páratlan.

Völgyesi Gabriella – Sági Szilárd

Az énekesnő és a gasztrokibic bizonyára kifőznek majd valamit, hiszen a szavazatokért hétről-hétre meg kell majd etetniük a nézőket. Sági Szilárd, mint kétgyermekes apuka azt sem bánja, ha szereplése miatt vasárnaponként nem ér haza fürdetésre.

De nemcsak ők, Jolly – Hódi Pamela,  Emilio – Ábel Anita, Csipa – Mádai Vivien, Tolvaj Reni – Danny Blue, Peller Károly – Stohl Luca, Vincze Lilla – Apáti Bence párosai is versenybe szállnak.