SZTÁRDZSÚSZ

Hihetetlen, amit Andy Vajna mondott Dobó Katáról

Tizenegy éve szakított Andy Vajna és Dobó Kata. A producer arról beszélt, mit érez Kata iránt.
  • Szerző: Ripost

A mély barátság a mai napig megmaradt köztük. Rendszeresen találkoznak, a filmügyi kormánybiztos azt mondta, hogy a színésznő egy életre a barátja marad.

Nemrég óriási bulival ünnepelték a 100 éves Filmgyárat, ahol megjelent a hazai filmszakma színe-java. Dobó Kata és párja, Zsidró Tamás is tiszteletét tette, és találkoztak a színésznő volt kedvesével, Andy Vajnával is. Látszott, hogy különles kapcsolat és olyan mély barátság van köztük, amit semmi nem tud szétszakítani.

– Ha együtt vagy valakivel hét-nyolc évig, akkor fontossá válik, és lehet, hogy idővel külön utakon folytatjátok, de attól még nem érdemes elveszíteni azt az embert, aki a társad volt. Nem vagyok az a fajta, aki haragban vált volna el azoktól, akikkel együtt volt. Úgy érzem, Kata egy életre a barátom lesz. Tudom, hogy ez nem mindig van így egy szakítás után, de ez sokszor csak az egóról szól – mondta a filmügyi kormánybiztos a Lokálnak. A kapcsolata Dobó Katával több mint hét évig tartott, 2006-ban szakítottak. A színésznő is többször beszélt arról, hogy egy percet sem bánt meg a Vajnával együtt töltött évekből.

És ezeket olvastad már?