FAZÉK

El­ké­pesztő, amit a ma­gyar há­zi­asszony mű­velt a kony­há­ban

Egyál­ta­lán nem szok­vá­nyos mód­szert al­kal­ma­zott, nem csoda, hogy min­denki szája tátva ma­radt. A trükk egy­szerű, zse­ni­á­lis, rá­adá­sul a vég­ered­mény na­gyon finom.

Ma már egyre kevesebb háziasszony készíti maga a tésztát, pedig a túrós csusza, a húsleves a házi tésztával igazán finom. Bár nagyon sok munkával jár, igazán megéri: a család, a vendégek hálásak lesznek az ízorgiáért. Egy magyar háziasszony, Marika pedig olyan trükköt vetett be a saját készítésű tésztáknál, amitől mindenki álla leesett.

Fotó: Józanné Marika, Facebook, Vali konyhája és kertje
Fotó: Józanné Marika, Facebook, Vali konyhája és kertje
EZEKET OLVASTAD MÁR?

Amilyen egyszerű a trükk, annyira látványos a végeredmény: a háziasszony mindössze egy kis petrezselyemzölddel bolondította meg a készülő tésztát.

Fotó: Józanné Marika, Facebook, Vali konyhája és kertje
Fotó: Józanné Marika, Facebook, Vali konyhája és kertje

Izgalmas és érdekes mintát kapott így a tésztacsík:

Fotó: Józanné Marika, Facebook, Vali konyhája és kertje
Fotó: Józanné Marika, Facebook, Vali konyhája és kertje

A végeredmény pedig nem csupán látványos, hanem finom is. Az biztos, hogy ettől mindenki kellemesen meglepődik a vasárnapi ebédnél!

Fotó: Józanné Marika, Facebook, Vali konyhája és kertje
Fotó: Józanné Marika, Facebook, Vali konyhája és kertje

Forrás: Józanné Marika (Facebook, Boros Vali konyhája)