RIPOSTER

Hét év után kapta vissza el­lo­pott ku­tyá­ját az idős ma­gyar bácsi

Hi­he­tet­len dolog tör­tént egy zug­lói bá­csi­val a na­pok­ban: az ál­lat­vé­dők meg­ta­lál­ták a hét éve el­lo­pott kis­ku­tyá­ját.
címkék:

Életének egyik legboldogabb pillanatát élte át az a zuglói férfi, akit a Gödöllői Állatvédő Civilek kerestek fel a napokban. A könnyfakasztó történetet Facebook-oldalukon osztották meg.

"Egy koszos kis szőrmók bóklászott a Besnyői utcán, Gödöllőn. Az egyik munkatársunk éppen arra járt, így megfogta a kutyát. Chipet nézett, az olvasó jelzett, és itt jön a csattanó: a kiskutyát még 2010-ben lopták el Zuglóban. Rendőrségi feljelentés is történt akkor, mert a gazdi mami kezéből tépte ki az állatot két suhanc. Sajnos a néni két évvel később meghalt, de a férje él, és amikor meghallotta, hogy Mazsola megvan, máris kocsiba ült a fiával és jöttek ki Gödöllőre" – emlékezett vissza a hihetetlen esetre az állatmentő csoport.

EZT OLVASTAD MÁR?

Amíg a kutya gazdái kiértek Pestről, az önkéntesek kezelésbe vették a koszos kis szőrgombócot, és tiszta, igazán formás kiskutyát varázsoltak belőle.

Nagyon keresték Mazsit, még minket is letámadtak, mert a mi kutyánk hasonlított az övékére. Sajnálom, hogy a Mamija nem érhette meg, hogy hazatér szeretett állata, nagyon várta őt

– reagált az örömhírre egy másik zuglói kutyatartó, Tímea.

A mesébe illő történetről még többet találsz a szombaton megjelenő napilapban!

Hogy eredetileg hogyan került Gödöllőre Mazsola és mi történt vele 7 éven keresztül, ez rejtély marad, bár az állatvédőknek van némi elképzelése. A kutya elrablói a mai napig nem kerültek elő.
Eközben a címlapon
címkék: