A NAP VIDEÓJA

Így kö­szönt el He­ming­way, Orbán Vik­tor sze­re­pé­ről is szólt

Mint egy Oscar-díjas kö­szö­nő­be­széd. Meg­ható bú­csút vett az üz­let­em­ber, mi­u­tán el­adta a kis­pesti klu­bot.
  • Szerző: rp

Utolsó videoblogjában elbúcsúzottGeorge F. Hemingway, akinek a cége majdnem 13 év múltán értékesítette a Budapest Honvéd futballklubot és a Magyar Futball Akadémiát a Metalcom csoporthoz tartozó Reditus Equity Zrt.-nek.

Fotó: digisport.hu
Fotó: digisport.hu
EZEKET OLVASTAD MÁR?

Az amerikai-magyar üzletember a Digi Sport Reggeli Start című műsorában látványosan ugyan nem érzékenyült el, de a megilletődöttségét jelzi: a szokásosnál kevesebb poénnal színesítette a mondandóját. Jutott viszont a hosszas köszönetnyilvánításból edzőknek és más alkalmazottaknak, szurkolóknak és Orbán Viktor miniszterelnöknek is.

Köszönet a boldog évekért, köszönet a sok-sok mindenért – a sláger is eszünkbe juthatna a Budapest Honvéd futballklubot 8 millió euróért eladó üzletember búcsújáról, utolsó Reggeli Startos videoblogjában névre szólóan is elköszön mindenkitől George F. Hemingway tulajdonos, mi pedig köszönjük nem csak nyakkendői miatt színes egyéniség vloggerünknek a sok érdekes percet! Közzétette: Reggeli Start (DIGI Sport) – 2019. április 8., hétfő

Mint hallható, Hemingway olyan lelkesen beszélt az általa méltó utódnak vélt új tulajdonosok terveiről, hogy közben néha megszokásból még többes szám egyes személyben fogalmazott: "remélem, még jobb játékosokat tudunk vásárolni, nyáron megerősítve a csapatot".

Eközben a címlapon