MEDICINA

Há­zas­sá­gok sötét titka: Ki­bo­rí­tot­ták a bilit a ma­gyar fe­le­sé­gek

A té­má­ban va­ló­já­ban semmi új­don­ság nin­csen, és oly­kor szóba is hoz­zák a nők. Csak­hogy most ki­de­rült, hogy ez a fajta férfi­vi­sel­ke­dés sok­kal job­ban ide­se­gíti őket, mint bármi más. Kő­ke­mény be­szá­mo­lók kö­vet­kez­nek!
  • Szerző: JD

Nem új jelenség, hogy az asszonyok kiakadnak, ha a férjük iszik: a rendszeresen a kocsmából hazatántorgó férfi kiábrándító, a piaszag a hitvesi ágyban szintén, az alkoholizmus hosszútávon pedig tönkreteszi a házasságot. Csakhogy egy fórumon kiderült, hogy a nők többségének a kisebb mértékű alkoholizálás is elfogadhatatlan. Egy asszony egy fórumon kipanaszkodta magát, hogy a férje stresszel a munkája miatt, és minden este legurít jó néhány pohár bort. A férfi hetek óta minden este spicces, és a feleség ezt elfogadhatatlannak tartja. A többi asszony hozzászólásaiból kiderült, hogy a többség az esti sörözgetésnek sem örül…

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„A férjem egyáltalán nem iszik, csak ha alkalom van. Elválnék, ha esténként a pohár fenekére nézne.”

„Ha a párod így iszik, akkor már alkoholista. Mindegy, hány pohár bor, eleinte minden alkoholista keveset iszik.”

Ha minden nap iszik, akkor már függő, és nagy a baj. Ne várd meg, amíg elkezd kocsmázni!”

„Ha szóltál neki, hogy zavar, és akkor is csinálja, az nagyon gáz. Én a helyedben itt meghúznám a határt, és komolyan elbeszélgetnék vele.”

„Legfeljebb egy pohár bort engedek a férjemnek a vacsorához. Ha minden nap inna, akkor elválnék.”

Fotó: 123RF

„Az én párom havi egyszer eljár bulizni, sörözni a haverokkal, az szerintem teljesen belefér. Haragszom, amikor részegen jön haza, de kiengesztel később. Ha naponta inna, akkor elgondolkodnék.”

Lapozz a folytatásért!