NÍNÓ

Ha­záig kö­vette a fi­a­tal ma­gyar lányt a nyug­dí­jas, rémes dol­got mű­velt

A nyo­mo­zás vizs­gá­lati sza­ka­szá­ban a Kis­kun­fél­egy­házi Rend­őr­ka­pi­tány­ság a szük­sé­ges el­já­rási cse­lek­mé­nye­ket el­vé­gezte, és az ira­to­kat a na­pok­ban át­adta az il­le­té­kes ügyész­ség­nek.
  • Szerző: RIPOST

A Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya egy Facebookos bejegyzés alapján indított nyomozást ismeretlen tettes ellen még január 29-én. Egy fiatal lány írta le, hogy szatír áldozata lett. Egy ismeretlen hazáig követte, majd a háza előtt megállt, letolta a nadrágját, és ahogy írták: szeméremsértő tevékenységbe kezdett.

A rendőrök először a lányt azonosították be, és az ő vallomása alapján kezdetek a történtek teljes körű felderítésébe. A nyomozást nehezítette, hogy az áldozat nem fordult azonnal a hatóságokhoz.

EZT OLVASTAD MÁR?

Az adatgyűjtés eredményeként néhány nappal később elfogták azt a 68 éves helybélit, aki a szeméremsértés vétség elkövetésével megalapozottan gyanúsítható. A férfi az eljárás során szabadlábon védekezhetett.

ILLUSZTRÁCIÓ
ILLUSZTRÁCIÓ

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat a napokban átadta az illetékes ügyészségnek.

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság arra kéri a lakosságot, hogy aki bűncselekmény áldozatává vált, az elsősorban a rendőrséget értesítse a 107-es vagy a 112-es központi segélyhívó számok egyikén.