NAPI UFÓ

Ha­waii-ról és Né­met­or­szág­ból is lát­ták a rej­té­lyes éj­sza­kai fé­nye­ket

Ha va­laki va­lami fur­csát lát éj­szaka az égen, azt ál­ta­lá­ban pa­ra­nor­má­lis hó­bort­nak köny­vel­jük el, vagy a túl sok al­ko­hol ha­tá­sá­nak. De ha ket­ten is szinte ugyan­azt lát­ják a világ két egy­más­tól távol eső pont­já­ról, az már több, mint ér­de­kes...
  • Szerző: P. B.

Egy hawaii-i fickót 2017. október 9-én hajnali négykor vert fel egy ismerőse álmából. Mivel a 6 órás időeltolódás miatt ritkán beszélnek, így nem küldte el a fenébe. Telefonálás közben kiment a teraszra, hogy nehogy felébressze a feleségét. 

EZEKET OLVASTAD MÁR?
"Ahogy beszélgettünk, a Holdat néztem, hogy milyen fényes. Csakhogy, amint elfordultam, azt vettem észre, hogy odébb valami más is igencsak fénylik az égen."

"Láttam két másik csillagot is az égen, azokhoz képest igen nagy volt és fényes. Mintha egy fénylő örvény lett..."

A férfi azonnal félbehagyta a beszélgetést, és berohant, hogy felébressze a feleségét. Miután már ketten figyelték a furcsa égi jelenséget, megállapították, hogy jelentősen növekedett a mérete, de az eredeti formáját tökéletesen megőrizte. Így aligha lehetett valami fénylő felhő...

Csináltak pár képet is mobiltelefonnal. A jelenés végül halványodni kezdett, majd végleg elveszett a sötétben. A fotót gyorsan elküldték a MUFON-nak, a legrégebben működő, civil UFO-észleléseklet gyűjtő szervezetnek. (MUFON 87251-es ügyirat)

Hawaii-on egyébként pár nappal azelőtt, szeptember 20-án is észleltek furcsa fényeket az égen. Erről még a helyi média is beszámolt.

A videót a különös fényekről ide kattintva nézheted meg!

Eközben a címlapon

A különös jelenségek érdekessége, hogy október 10-én a németországi Nordendorf-ból hasonló éjszakai fotót küldtek a MUFON-nak. Ezen a képen három furcsa fénylő objektum volt látható, amelyek végül egyetlen örvénylő gömbbé olvadtak össze, majd elhalványultak... (MUFON 87 263-as ügyirat)

Vajon ugyanazt az égi jelenséget látták más-más fázisban, vagy csak különlegességükben voltak hasonlóak egymáshoz? Vajon, mi folyik odafent? Titkos űrhajó fellövések zajlanak, vagy a földönkívüliek valamilyen furcsa tevékenységének voltak a szemtanúi?

Ez a cikk nem kommentelhető.