NAPI UFÓ

Hát­bor­zon­gató dol­got rög­zí­tett éj­szaka egy vadfi­gyelő ka­mera

Ál­lat­ba­rá­tok, ál­lat­vé­dők, er­dé­szek az utóbbi évek­ben több ezer moz­gás­ér­zé­ke­lős, éj­jel­látó üzem­mód­ban is rög­zítő ka­me­rát he­lyez­tek ki vi­lág­szerte az olyan hely­szí­nekre, ahol még vadon élő ál­la­tok­kal lehet ta­lál­kozni. Néha azon­ban nem csak az ál­la­to­katat ve­szik fel a ka­me­rák...

Még az UFO-vadászok is felfigyeltek annak az erdei kamerának az infravörös felvételére, amely egy róka éjszakai tevékenységét rögzítette. Csakhogy valami megzavarta az állatot, ráadásul tisztán látszik az is, hogy mi volt az.

Alighanem valami csemegével csalogatták a kamera közelébe a rókát, ami szépen be is sétált a képbe és éppen szimatolni kezdett, amikor egy gömbszerű képződmény száguldott elő az erdő sűrűjéből. Jól látható, hogy messziről érkezik, mivel éppen a kamerával szemben bukkant fel. A róka is megérezhette a hívatlan jövevényt, mert egy pillanat alatt eliszkolt.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A videót a különös jelenségről ITT nézheted meg!

A jelenséget többen UFO-nak vélik, de legtöbben csak plazma gömbként ismerik. Senki sem tudja hogyan alakulnak ki, honnan jönnek, vagy valójában mik lehetnek. Sokan úgy vélik egyfajta ismeretelen energiáról van szó. Mások intelligens tervezés eredményének tekintik, valamiféle gépnek a jövőből, vagy másik dimenzióból. Akadnak, akik értelmes entitásnak hiszik a különös gömböket, esetleg az emberi lélek asztrális kivetülésének.

Bármi is volt, a kamera felvette, a róka pedig érzékelte, vagyis valóban volt ott valami megmagyarázhatatlan.