KOMPOST

Hátborzongató dolgot rögzített éjszaka egy vadfigyelő kamera

Állatbarátok, állatvédők, erdészek az utóbbi években több ezer mozgásérzékelős, éjjellátó üzemmódban is rögzítő kamerát helyeztek ki világszerte az olyan helyszínekre, ahol még vadon élő állatokkal lehet találkozni. Néha azonban nem csak az állatokatat veszik fel a kamerák...
címkék:
  • Szerző: Ripost

Még az UFO-vadászok is felfigyeltek annak az erdei kamerának az infravörös felvételére, amely egy róka éjszakai tevékenységét rögzítette. Csakhogy valami megzavarta az állatot, ráadásul tisztán látszik az is, hogy mi volt az.

Alighanem valami csemegével csalogatták a kamera közelébe a rókát, ami szépen be is sétált a képbe és éppen szimatolni kezdett, amikor egy gömbszerű képződmény száguldott elő az erdő sűrűjéből. Jól látható, hogy messziről érkezik, mivel éppen a kamerával szemben bukkant fel. A róka is megérezhette a hívatlan jövevényt, mert egy pillanat alatt eliszkolt.

A videót a különös jelenségről ITT nézheted meg!

A jelenséget többen UFO-nak vélik, de legtöbben csak plazma gömbként ismerik. Senki sem tudja hogyan alakulnak ki, honnan jönnek, vagy valójában mik lehetnek. Sokan úgy vélik egyfajta ismeretelen energiáról van szó. Mások intelligens tervezés eredményének tekintik, valamiféle gépnek a jövőből, vagy másik dimenzióból. Akadnak, akik értelmes entitásnak hiszik a különös gömböket, esetleg az emberi lélek asztrális kivetülésének.

Bármi is volt, a kamera felvette, a róka pedig érzékelte, vagyis valóban volt ott valami megmagyarázhatatlan.

címkék: