OLDALVONAL

Hasz­nált tan­gáit ár­ve­rezné el a két szexi ke­bel­ba­rátnő

A Bun­des­liga-fo­cis­ták fe­le­sé­gei rend­ha­gyó öt­let­tel áll­tak elő. Gusz­tus­ta­lan, de jó­té­kony ak­ci­óra ké­szül­nek a szív­dög­lesztő bom­bá­zók.
  • Szerző: vav

Furcsa témát boncolgatott internetes rádióműsorában Mirjana Zuber és Ina Aogo. A német labdarúgó Bundesligában kiesett Stuttgart játékosainak (Peter Zuber és Dennis Aogo) feleségei legfrissebb beszélgetésük során többek között arra jutottak, hogy jótékony célra szívesen elárvereznék a használt tangáikat.

EZT OLVASTAD MÁR?
Ina (balra) és Mirjana nemes célra szánnák a pénzt
Ina (balra) és Mirjana nemes célra szánnák a pénzt
Fotó: Instagram

"Ismered a tangagyűjtőt? Tényleg van ilyen. Saját profilja van az Instagramon. Írt nekem és a tangáim iránt érdeklődött. Gondolj bele, vannak, akik megvennék a tangáimat. De én legfeljebb jótékony céllal adnám el őket. Kérlek, írjátok meg nekünk, hol lenne a legnagyobb szükség a pénzre"

- mondta Inának és a hallgatóknak Mirjana Zuber.

Eközben a címlapon

"Jó ötlet, de mennyit kérhetünk egy tangáért? Ismert emberek vagyunk, szóval többet kérhetünk. Vajon csak a használt kelendő?

 (@inaaogo) által megosztott bejegyzés,

Ezt azért gusztustalannak tartom. Zoknit is furcsa lenne másnak adni, na de tangát? Mégiscsak volt már a fenékvágatomban. De legalább tennénk valami hasznosat az itteni locsogásunkkal

- válaszolta Ina Aogo.