FÜLES

Pe­dofil­bot­rány, nemi erő­szak­kal vá­dol­ják Harry her­ceg ba­rát­ját

Az egy­kori ej­tő­er­nyős je­len­leg is szö­kés­ben van. 13 gye­rek­mo­lesz­tási ügy­ben gya­nú­sít­ják...
  • Szerző: Doris

Áll a bál Angliában, miután kiderült, hogy Harry herceg és bátyja, Vilmos bizalmasát, Wayne Domeney-t súlyos pedofilvádak érték.

Az 51 éves férfi korábban profi katonai ejtőernyősként szolgált, és amellett, hogy Vilmos herceg kiképzője volt, együtt szolgált Harry-vel a légierőnél.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A jelenleg szökésben lévő Domeney összesen 13 gyerekmolesztálási esetben szerepel gyanúsítottként, amiket állítólag 4 év leforgása alatt követett el. A vád szerint 4 kiskorú lányt megerőszakolt, 9-et pedig különböző módokon molesztált – írja a Daily Mail.

Fotó: Facebook

A legfrissebb információk szerint a február 2-án bűnösnek talált férfi  egyszer sem jelent meg a bíróságon, jelenleg Durham város környékén bujkálhat, a hatóság pedig letartóztatási parancsot adott ki ellene. Ám az biztos, hogy nem lesz könnyű megtalálni, ugyanis minden bizonnyal a hadseregnél elsajátított rejtőzködési technikákat használja annak érdekében, hogy észrevétlen maradjon.

A férfi 25 éves pályafutása alatt Diana hercegnővel és Károly herceggel is szoros bizalmi kapcsolatot alakított ki, Vilmos herceget egy két lábbal a földön álló férfiként jellemezte, Harry-t pedig igazán belevaló srácnak tartja.