SZTÁRDZSÚSZ

Há­bo­rog a ki­rá­lyi udvar Harry her­ceg új ba­rát­nője miatt

Ki­de­rül­tek Meg­han Markle sötét tit­kai, amik rossz fényt vet­nek az egész ki­rá­lyi csa­ládra. Ezért egyre töb­ben akar­ják, hogy Harry sza­kít­son a szí­nész­nő­vel.
  • Szerző: The_M

A sajtó azonnal lecsapott Meghan Markle-ra, amint kiderült, hogy ő Harry herceg titkos szerelme. Először a pikáns filmszerepeit szedték elő, hiszen egy potenciális hercegnéjelöltet sem láthattunk még irattárban szexelni. Majd előkerítették a 35 éves színésznő féltestvérét, aki kemény dolgokat árult el róla.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Samantha szerint Meghan hiába jótékonykodik sokat, egy szívtelen, önimádó hárpia, aki bármire képes lenne, hogy beteljesítse gyerekkori álmát, és hercegné legyen. Már hosszú évekkel ezelőtt eldöntötte, hogy így vagy úgy, de az angol királyi család tagja lesz. Amihez most közelebb van, mint bármikor.

Ám kérdés, hogy meddig marad ez így. Samantha úgy véli, hogy Harry azonnal elhagyja Meghant, amint megismeri a valódi énjét. Markle ugyanis annyira önző, hogy még a családjával is megszakította a kapcsolatot, amikor segítségre lett volna szükségük. A szülei és az öccse is tönkrement anyagilag, de egy fillért sem kaptak híres és tehetős családtagjuktól. Az efféle viselkedés pedig sokaknak nem tetszik a palotában, és a legkevésbé sem szeretnék, ha a velük egy lapon lenne emlegetve.

Fotó: Instagram

De II. Erzsébet már azelőtt sem támogatta Harry és Markle románcát, hogy a színésznő múltjáról kiderültek dolgok. A királynő szerint elfogadhatatlan, hogy egy olyan híresség kerüljön a családba, aki korábban nem rejtegette bájait a kamerák előtt. Arról nem is beszélve, hogy három évvel idősebb Harrynél és el is vált már egyszer. De egyes pletykák szerint a színésznő származása miatt is vannak fenntartásai a királynőnek, mert Meghan anyukája afroamerikai. Színes bőrű tagja pedig még soha nem volt hivatalosan az uralkodói háznak.

Fotó: YouTube

A nagymamával ellentétben, Károly herceg, valamint Vilmos és Katalin is elfogadták Meghant, és nagyon örülnek Harry boldogságának.