FÜLES

Már nincs visszaút, II. Er­zsé­bet is en­ge­dé­lyezte a her­cegi párok sza­kí­tá­sát

Harry her­ceg és Meg­han Markle már új ott­ho­nuk­ban ne­ve­lik majd áp­ri­lis­ban szü­le­tendő gyer­me­kü­ket, erre pedig a ki­rálynő is ál­dá­sát adta.
  • Szerző: Ripost

Meghan Markle és Harry herceg tavasszal saját háztartásukba költöznek és otthagyják Katalin hercegnét és Vilmos herceget a Kensington-palotában.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

II. Erzsébet engedélyt adott ugyanis Sussex hercegi párjának, hogy elköltözzenek. Harry hercegék új háztartása a királynő és Károly herceg támogatásával készül el, és saját kommunikációs csapatuk is lesz. A feladatra Hillary Clinton kampányfelügyelőjét, Sara Lathamot kérték fel.

A palota közleménye szerint az alaposan megtervezett költözés alatt a herceg és a hercegné munkáját is támogatják, illetve a családalapításban is segítséget kapnak a Frogmore-házban.

Amikor Meghan hercegné és Harry elköltöznek, a hercegi párok közös személyzete hivatalosan kettéválik, így saját csapatuk lesz. A hercegek és feleségeik azonban továbbra is közösen látják el feladataikat a Royal Foundation-ben, de más nagy projekteken is együtt dolgoznak majd - írja a Mirror.