FÜLES

Kik lesz­nek Harry és Meg­han gyer­me­ké­nek a ke­reszt­szü­lei? Itt van­nak a je­löl­tek

Hétfő reg­gel meg­szü­le­tett Harry her­ceg és Meg­han her­cegné első gyer­meke. A kér­dés az, hogy kik lesz­nek a kisfiú ke­reszt­szü­lei?
  • Szerző: Ripost

Ahogy arról a is beszámolt, hétfőn reggel megszületett a sussexi hercegi pár első gyermeke. A kisfiú és Meghan hercegné is jól vannak.

A nyilvánosságot most már két dolog érdekli: mi lesz a baba neve, valamint az, kik lesznek a keresztszülei. Harry hercegnek és feleségének ugyanis számos barátja van.

EZEKET OLVASTAD MÁR?
Fotó: AFP

A királyi családban az a hagyomány, hogy egy gyermeknek hat keresztszülője van. A legtöbben úgy vélik, Harry herceg és Meghan hercegné a családból és a baráti körből is választ majd egy-egy személyt a megtisztelő posztra. Eddig olyan emberek nevei merültek fel, mint Mark Dyer, aki sokat segített Harry hercegnek édesanyja elvesztése után, de a befutók között van egyesek szerint az amerikai divattervező, Misha Nonoo is, aki bemutatta egymásnak a párt.

De nézzük, kik esélyesek a tisztségre.

Jessica Mulroney

A legesélyesebb mindenképpen Mulroney, aki Meghan hercegné legjobb barátnője. Az asszony gyermekei már az esküvőn is szerepet kaptak: kislánya volt az egyik virágszóró, míg fiai a kísérőfiúk voltak. A család Torontóban él, tehát nem tudna a herceg mindennapi életében részt venni, de bizonyára örömmel vállalná a keresztanyaságot.

Misha Nonoo

A divattervező szintén nem az Egyesült Királyságban, hanem New Yorkban él, de a mai napig szoros a kapcsolata az egykori színésznővel. Úgy tudni, Meghant is ő mutatta be Harry hercegnek, így sokat köszönhet neki a pár.

Eközben a címlapon

Benita Litt

Kölcsön kenyér visszajár? Ha ehhez a mondáshoz tartja magát Meghan, akkor a keresztszülők között köszönthetjük Benitát is. A 37 éves hercegné ugyanis Benita gyermekének a keresztanyja.Benita Meghan édesanyjával is szoros kapcsolatot ápol, de a hercegi párhoz is közel áll: többször voltak együtt nyaralni, valamint 2016-ban még a karácsonyt is együtt töltötték.

Lindsay Roth

Még az egyetemen ismerkedtek meg és lettek jóban a hercegnével. Számos titkát ismeri és eddig mindet féltve őrizte is.Lindsay sikeres író és tv-s producer lett, aki Meghan színészi karrierjét is támogatta, több szerephez is hozzájuttatta.

Serena Williams

Az egyik leghíresebb barátnője Meghannak. A teniszcsillaggal még 2010-ben találkoztak, azóta pedig különösen jó barátság alakult ki közöttük. Meghan egyszer úgy fogalmazott, az első pillanatban érezte, hogy egy életre szóló barátság alakul ki közöttük, mert úgy érezték, mintha már évek óta ismerték volna egymást.

Amal Clooney

Egy újabb híresség került fel a listára. Amal és férje, George Clooney részt vettek Harry és Meghan esküvőjén is, és Amal több tanácsát is megfogadta az egykori színésznő. Mellette szól az is, hogy közel laknak a hercegi párhoz, így akár hetente tudnának találkozni.

Violet von Westenholz 

Violet már gyermekkora óta ismeri Harry herceget, hiszen Violet édesapja Károly herceg egyik legjobb barátja. De Meghan hercegnével is jól kijön, még munkakapcsolat is volt közöttük.

Heather Dorak

Még Los Angelesben barátkoztak össze Meghan Markle-lel a pilates órákon. Meghan sokszor hangoztatta, hogy Heather segítette és inspirálta több esetben is.

Mark Dyer

Markot Harry herceg második apjaként tiszteli, aki egész életében segítette a fiatal herceget. Károly herceg bízta meg a férfit azzal, hogy vigyázzon a fiára, a hivatalos dada mellett Mark nevelte Harryt.

Mike és Zara Tindall

A családból is választhatnak keresztszülőt. Zara Harry herceg unokatestvére, és igen szoros viszonyt ápolnak. Tiniként együtt lázadtak az udvar szigorú rendje ellen, ez pedig eltörhetetlen kapcsot alakított ki közöttük. Zara és és férje, Mike úgy döntött, hogy Harry herceget kérik fel második lányuk, Lena keresztapjának is.

Jake Warren

Jake gyermekének is Harry a keresztapja, így akár vissza is adhatná a megtiszteltetést. Jake szintén Harryvel nőtt fel, ő ugyanis Diana hercegnő keresztfia.

Nicholas Van Cutsem

A lovassági testőrség tagja gyermekkora óta jó barátja Vilmosnak és Harrynek. Ő kísérte Vilmost és Katalin hercegnét az esküvőjükön az alattvalók előtt tett tiszteletkörnél is.

Tiggy Pettifer

Tiggy Harry herceg dadája volt, aki végigkísérte a herceg növekedését. Bár Harry felnőtt, sosem szakadt el igazán a dadától, mindig a közelében tartotta.

Charlie Van Straubenzee

Charlie egy iskolába járt Vilmossal és Harry herceggel, jó barátok lettek az évek alatt. De nem csak ő, hanem az egész család jó viszonyt ápol a királyi családdal. Charlie bátyja lett Charlotte hercegnő keresztapja is.

Tom Inskip

Szintén egy iskolatárs, aki Harry osztálytársa volt Etonban, valamint van egy közös versenylovuk is: Usain Colt. Együtt töltötték a fiatalságukat, sokat buliztak együtt. Tom ott volt azon az ominózus Las Vegas-i kiruccanáson is, ahol Harryt meztelenül fotózták le. Bár a hírek szerint vele Harry már minden kapcsolatot megszakított Meghan kérésére.