NÍNÓ

Fel­há­bo­rító, ami Győr­ben tör­tént: re­megve fu­tott ha­záig a he­te­di­kes

Egy kisfiút három fel­nőtt férfi ker­ge­tett ha­záig, rá­adá­sul nem is akár­ho­gyan.
  • Szerző: Ripost

Egy fiatal fiút Győrben, a Bem téren szerda este három meztelen férfi kergetett meg. "Remegve ért haza, alig lehetett megnyugtatni a fiamat" - számolt be a gyerek édesapja a Kisalföldnek.

"Nagy nehezen ki tudta mondani, hogy a Bem téren három pucér férfi megkergette. Még most is sír és remeg. Milyen világot élünk?! A rendőrségnél bejelentést tettem. Nem tudom, így az ember hogyan engedje el a gyermekét" – folytatta a felháborodott szülő.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A Kálvária utcai általános iskolából – ahogy minden edzés után – sétált hazafelé a hetedikes fiú, amikor kergetni kezdték. Csak egyszer mert hátranézni, annyira megijedt, hazáig rohant. "Az eset olyan lelki törést okozott neki, hogy kijelentette, most biztosan nem megy edzésre" – mondta az apa, aki szerint a téren rengeteg gyerek megfordul.

A férfi szerint nem kizárt, hogy a három férfi részeg volt, vagy valamilyen tudatmódosítót használt, hisz fagypont körüli volt a hőmérséklet.

A megyei rendőr-főkapitányság a portálnak megerősítette, hogy szerdán bejelentést kaptak az ügyről. A rendőrök haladéktalanul megjelentek a helyszínen, ahol adatgyűjtést végeztek. A Győri Rendőrkapitányság a bejelentővel felvette a kapcsolatot és büntetőeljárás keretében vizsgálja az eset körülményeit.