KÜLFÖLD

Az utcán akarták leharapni egy fiatal orrát, a rendőrök 45 perc múlva értek ki

Tommy Voigt a Facebookon mesélte el, hogy októberben négy migráns támadt rá. Először csak verbálisan bántották, majd meg is verték. Az egyik támadó még az áldozat orrába is beleharapott.
  • Szerző: wm

A német fiatal karácsonykor posztolta történetét a Facebookon, ahol elmesélte, miként lett a migránsok erőszakának áldozata. Tommy Voigt úgy fogalmazott a közösségi oldalon, hogy október egyik estéjén éppen hazafelé tartott, amikor négy „újnémetbe” botlott bele. A migránsok először csak szóban inzultálták a fiatalt, majd néhány percen belül már fizikálisan is bántalmazták. Voigt hiába hívta a rendőrséget, az első járőrök 45 perccel később érkeztek csak meg a helyszínre.

A német fiatalt ez idő alatt összeverték, megrugdosták, az egyik támadó pedig még az orrába is beleharapott.

A támadók elmenekültek a helyszínről, míg az áldozat összesen öt napot kellett, hogy kórházban töltsön. Tommy Voigt története villámgyorsan terjed az interneten. A bejegyzést már több mint ezren megosztották, és 750-en kommentálták. Az áldozat az egyik helyi lap kérdésére elmondta, hogy feljelentését követően a rendőrség őrizetbe vett négy gyanúsítottat.

A meiningeni rendőrség az üggyel kapcsolatban közölte, hogy három afgán és egy szír bevándorló ellen indult eljárás testi sértés miatt.