FÜLES

Sch­muck Andor ki­tá­lalt: Elár­ve­re­zik Ha­ran­gozó Teri mil­liós ha­gya­té­kát!

Két éve hunyt el az éne­kesnő, aki­nek ha­gya­té­ká­ból már szer­ve­zett a csa­ládja egy ga­rázs­vá­sárt. Ekkor azon­ban nem kelt el min­den, sőt! Ér­té­kes ruhái, erek­lyéi még gaz­dára vár­nak!
  • Szerző: O.P.

Kivételes baráti kapcsolatot ápolt az elhunyt énekesnővel Schmuck Andor, aki szívügyének érzi, hogy méltó módon gondozza Harangozó Teri emlékét. A politikust felkereste a művésznő családja egy különleges kéréssel.

"Szeretnék, ha megszerveznék egy árverezést Terike hagyatékából. Rengeteg értékes fellépőruhája volt, és néhány személyes tárgya is megtalálható lesz majd a vásáron" - kezdte lapunknak Schmuck, aki szerint akár milliós összeg is befolyhat az árverésből. Az énekesnő halálának második évfordulóján lesz az esemény.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

"Már hat margitszigeti fesztivált rendeztünk meg a szépkorúaknak. Idén szeptemberben fiatal előadók éneklik majd Terike ismert dalait, ekkor kerül majd sor az árverezésre is. A pénz a családhoz kerül. Pontosan tudom, hogy számos nagyon előkelő és drága ruhája volt. Bízom benne, hogy megtalálják majd méltó gazdájukat. Boldog vagyok, hogy segíthetek a családnak" - árulta el a -nak a nyugdíjasok védőszentje, aki nem volt még a művésznő sírjánál a halála óta. "Bátyára van eltemetve. Messze van, de tervezem, hogy ellátogatok oda hamarosan. Tudom, hogy nagyon szép sírkövet kapott. Meg is érdemli, hogy méltó helyen nyugodhasson" - mondta lapunknak Andor.