KÜLFÖLD

Ha­lott ba­bá­val ment a McDo­nald'sba a dada, ez­után jött a sokk

A ke­gyet­len baby­sit­ter sap­kát hú­zott a kicsi fe­jére, hogy el­rejtse a gyil­kos­ság nyo­mait.
  • Szerző: Ripost
Illusztráció.
Illusztráció.

A 28 éves Marissa Tietsortot azzal vádolják, hogy megölte a felügyeletére bízott két hónapos csecsemőt, Benson Xiongot.A vád szerint a kisfiú év végén halt bele a wisconsini babysitter által okozott fejsérülésekbe. Tietsort azon a napon Benson testvérére is vigyázott, és vele volt saját fia is - írja a Mirror.

Tietsort a gyilkosság után a halott kisfiút felöltöztette, beültette a kocsiba, és a másik két fiúval elmentek enni egy McDonald’sba. Csak ezek után adta át a két fiút az anyjuknak, és – mivel Benson fejébe sapkát húzott – elhitette vele, hogy a gyermek csak alszik.

EZT OLVASTAD MÁR?

Amikor az anyuka később ki akarta venni Bensont a gyerekülésből, látta, hogy bőre elszürkült, tekintete merev, és ki van hűlve. Megpróbálta újraéleszteni a gyermeket, de már nem tudta.

A vallomásában Tietsort azt állította, hogy nem ölte meg Bensont, csak miután észrevette, hogy meghalt, nem próbálta meg újraéleszteni.

A nő korábban is bántalmazott gyerekeket, azok miatt már vádat emeltek ellene. Marissa Tietsort jelenleg börtönben van, és megint állapotos, a hatodik gyermekét várja.