HŰHA

Döb­be­ne­tes hírek a sztár­ról: haj­lék­ta­lan lett az egy­kori szu­per­mo­dell

A je­len­leg 57 éves volt mo­dellt a saját férje tette tönkre, most pedig csak a ba­rá­ta­ira szá­mít­hat.
  • Szerző: Ripost
Fotó: Facebook

Nastasia Urbano karrierje csúcsán, a nyolcvanas években az YSL Opium parfümjének reklámarca volt, és többek között a Vogue címlapján is szerepelt. Most, 57 évesen azonban hajléktalanként él Barcelonában.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Minden jelentős magazinban szerepeltem, mindenki szeretett. Három vagy négy éven át dollármilliókat kerestem évi 20 nap munkával. Egyik nap Jack Nicholsonnal vacsoráztam, másnap Andy Warhollal vagy akár Roman Polanskival. Melanie Griffith, Don Johnson és a Simon and Garfunkel partijain buliztam. Majdnem ott voltam Madonna és Sean Penn esküvőjén is, mert David Keith-et, akivel akkoriban jártam, meghívták, de olyan másnaposak voltunk aznap, hogy végül nem tudtunk elmenni. Mindenem megvolt, úgy éltem, mint egy királynő” – idézte fel az egykori szupermodell.

A nőt férje, egyben gyermekei apja forgatta ki a vagyonából. A férfi mindent vele fizettetett, Urbano pedig olyan szerelmes volt, hogy bármit megtett neki, de végül az összes pénze elfogyott.

Mivel már nem tudta fizetni az albérletét sem, utcára került. Mostanában hol barátoknál húzza meg magát, hol pedig éjjel-nappali bankautomaták előterében alszik.

„Élni akarok, nem csak túlélni. Belefáradtam a túlélésbe és hogy kéregetnem kell. Az emberek kikoptak mellőlem, mindenki eltűnt. Nem vagyok meglepve” – mondta Urbano, aki szeretné rendbe hozni az életét, hogy a gyerekei büszkék lehessenek rá.

Néhány egykori kollégája, miután értesült arról, hogy milyen szomorú sorsra jutott, úgy döntött, megpróbál segíteni rajta. Hernando Herrera korábbi modell felajánlotta, hogy megtanítja, hogyan tárgyaljon a fotósokkal és az ügynökségekkel, így újra a divatszakmában dolgozhatna - írja a Daily Mail.

Eközben a címlapon