HŰHA

Itt az ok: A csa­lád­ala­pí­tá­son vér­zett el Haj­dúék kap­cso­lata

Hajdú Péter és a 28 éves Esz­ter nyolc hónap után sza­kí­tot­tak, de nem vál­tak el ha­rag­gal. Egy­sze­rűen nem egy­felé ha­ladt az éle­tük.
  • Szerző: Buster

Csütörtökön bombaként robbant a hír, hogy Hajdú Péter és kedvese,  Eszter szakított. Az ATV műsorvezetője röviden meg is erősítette az információt, és másnap sem kívánta hosszan kommentálni a történéseket. Az egykori szerelmesek egy közeli ismerőse azonban elárulta, mi is állt döntésük hátterében.

Más életszakaszban vannak
Más életszakaszban vannak
Fotó: Markovics Gábor

"Eszter és Péter teljesen más életszakaszban tartanak, és a rózsaszín köd után beszélniük kellett a kapcsolatuk jövőjéről a realitások mentén.

EZT OLVASTAD MÁR?
Eszter huszonnyolc éves és teljesen természetes, hogy felmerült benne a családalapítás és a gyermekvállalás kérdése.

Péter kétgyermekes apukaként a válás kellős közepén erre még nem érezte késznek magát, és azt sem tudta megmondani, hogy mikor kerülhetne szóba köztük. Peti ezért úgy döntött, hogy elengedi Esztert és nem lesz akadálya az ő boldogságának. Egyikük számára sem volt könnyű a döntés, de ésszerű volt" - tette hozzá a napilap szombati számában az ismerős. Hogy Péter mit mond a szakításról, azt megtudhatja az újságárusoknál.