HŰHA

Nyilvánosan szólalkozott össze Hajdú Péter és Sarka Kata

Nem bírták tovább, az év utolsó napjaiban minden keserûség kiömlött belőlük.
  • Szerző: Ripost

Sokáig úgy tűnt, békésen át tudja hidalni a konfliktusokat Hajdú Péter és Sarka Kata. Az elmúlt hónapok fájdalmai azonban mély nyomot hagytak a lelkükben.

Ezt bizonyítja az a két bejegyzés is, ami a minap jelent meg a rajongói oldalukon. Először Kata vetett számot az elmúlt évével, posztjában pedig leírta, hogy az utóbbi időszakban egyáltalán nem volt boldog. Erre reagált egy barátnője, Sónyák Szilvi fittneszmodell, aki hozzászólásban mondta el Katának, hogy mennyire büszke rá.

Annyira bátor és ügyes vagy.

Ezt Hajdú Péter sem hagyhatta szó nélkül, Kata oldalán meg is kérdezte Szilvitől, hogy mégis mire céloz. Erre azonban nem a modell, hanem személyesen Kata adta meg a választ a férjének.

"Szilvi a barátnőm arra gondol, hogy mertem kilépni valamiből, ami nem volt az, aminek én hittem sokáig.

Sokan nem merik meglépni ezt, pedig érzik, hogy erre van szükség.

Ez a bátorság. Az ügyes meg arra vonatkozik, ahogy az új helyzetben megállom a helyem" - írta Kata Péternek.

A kínos, nyilvános üzenetváltásnak azonban nem vetett véget a magyarázat: az Esti Frizbi műsorvezetője hosszú bejegyzésben öntötte ki a szívét a saját oldalán. A súlyos mondatokat látva egyértelművé válik, hogy nem csak Kata, de Péter is fájdalmas időszakot él át, ami rendkívül megviselte mindkettejüket.

"2016. életem legnehezebb éve volt! Árulás, csalódás, veszteség és a lecke a sorstól, hogyan tudom mindezt feldolgozni!

A házassági válságom és a hozzám egyik legközelebb álló ember árulása volt a legkeményebb.

Idén azonban megtanultam: "Ha a poklon mész keresztül, csak menj tovább." Tovább kell menni előre nézni és nem hátra, mert, ha vitát nyitunk a múlt és a jelen között, felmerül annak a veszélye, hogy elveszünk a jövőben. 1 évvel ezelőtt még azt hittem, hogy a világ legboldogabb embere vagyok; gyönyörű család, jó barátok, új műsor, aztán pár hónappal később majdnem mindent elveszítettem. Sokan már készítették a pezsgőt, de én mégis felálltam. Először a munkámat szereztem vissza, s egy olyan csapathoz igazoltam, ahol jobban megbecsülnek, mint eddig bármikor, most pedig a magánéletemet kell rendbe tennem. Az árulás sebei pedig lassan gyógyulnak, hiszen az árulás nagyobb sebet ejt, mint a legélesebb kés. A gyerekeim a legfontosabbak, minden áldozatot képes vagyok értük meghozni, bár az újrakezdésért hozhatunk áldozatokat, de az újrakezdés nem lehet maga az áldozat. Sokszor nem tudjuk jól elmondani, hogy miért élünk rosszul. S talán ez az ami miatt elmentünk egymás mellett, s nem ugyanazt éreztük és gondoltuk a jelenről, és a jövőről.

Ideje szembe nézni a jövővel, és hátra hagyni a múltat.