FÜLES

Itt a vége, Hajdú Péter beadta a válókeresetet

Sarka Kata azt mondja, nem akar háborúzni. Már nincs visszaút!
  • Szerző: Ripost

Lassan a végéhez ér a nyár óta külön élő Hajdú-Sarka házaspár szappanoperája. Bár Péter egy csütörtökön megjelent magazinban kijelentette, hogy számára nem fontos a korábban megszüntetett válóper újraindítása, Kata január harmadikán megkapta a keresetlevelet…

Ember legyen a talpán, aki kiigazodik a fél éve zajló házassági válság zűrzavarában. Decemberben egyszer már elindult, vagyis elindult volna Sarka Kata és Hajdú Péter válópere egy békítő tárgyalással, de mivel a felek nem jelentek meg, a bíróság egyszerűen megszüntette az eljárást. Aztán Hajdú Péterről a napokban felröppentek a hírek, melyek szerint már más mellett keresi a boldogságot.

Ezzel szemben csütörtökön egy hetilap hasábjain közölte, hogy bár nem lát esélyt arra, hogy rendbe hozza házasságát, nincs olyan jellegű kapcsolata sem, ami miatt indokolt lenne ismét beadni a válókeresetet. Kata ezt olvasva döntött úgy, hogy befejezettnek tekinti házasságát, ezt a Facebookon tudatta követőivel.

"Mivel a mai sajtóban olvashattátok, ezért nem mondok újdonságot azzal, ha végre kimondom, hogy Petivel a házasságom véget ért. Az okokról nem szeretnék beszélni sem most, sem a jövőben, kérlek, hogy ezt tartsátok tiszteletben!" – és hozzátette még azt is, nagyon jó érzés számára, hogy ennyien írnak és biztatják! Azt is írja még: "Tudom, hogy minden rendben lesz velünk a jövőben, és megálljuk a helyünket hárman is! Nehéz időszakon vagyunk túl, de az élet engem igazol, hogy jó döntést hoztam!"

– olvasható a posztban. A %% ezután kereste meg a kétgyermekes üzletasszonyt, aki meglepő dolgot árult el.

"Valójában tényleg nem akartam ebbe belemenni, de éppen most olvasom újra azt a keresetlevelet, amit elektronikus úton kaptam meg két nappal ezelőtt."

Ez itt tagadhatatlanul egy Péter által beadott kereset, melyben azt kéri, hogy bontsák fel a házasságunkat, mert az teljesen és helyrehozhatatlanul megromlott.

"Nos, nincs más hátra, minthogy beleálljak a perbe, de nem készülök „Rózsák háborújára" – mondta Kata.