FÜLES

Hajdú Péter re­a­gált a plety­kákra, ez van közte és Ge­len­csér Tímea közt

Ge­len­csér Timi és Hajdú Péter is óva­to­san fo­gal­maz a ket­te­jük kö­zött szö­vődő kap­cso­lat­ról. Igaz, ez nem csoda, hi­szen alig né­hány nap telt el azóta, hogy a Ba­la­ton So­un­don két egy­mást kö­vető napon is egy­más tár­sa­sá­gá­ban mú­lat­ták az időt.
  • Szerző: Ripost

Már múlt hét szombaton lehetett sejteni, hogy 2016-os Miss World Hungary győztese és Hajdú Péter között alkulóban van valami.

Gelencsér Timi a parti elején még látványosan igyekezett kihúzni magát a közös fogózkodások alól, de ahogy egyre forróbb lett a hangulat, lazult az óvatosság is.

EZEKET OLVASTAD MÁR?
Fotó: Markovics Gábor

Miután a hot! magazin meglebegtette, hogy Timi és Péter lehetnek az új álompár, a is megkereste őket.

Arra számítottunk, hogy heves tagadásba ütközünk, de legnagyobb meglepetésünkre nem így lett. Hajdú Péter hallhatóan zavarba jött a nyíltan feltett kérdéstől, és bár kitérő választ adott, nem cáfolta, hogy létrejött a vonzalom közte és Timi között.

Fotó: Markovics Gábor

„Öööö…  Mindjárt így a közepébe? Semmi altatás? Nos, igazából nem tudom megmondani, hogy mi van köztem és Timi között… Az biztos, hogy nem járunk… Timi nagyon kedves és nagyon okos lány, ráadásul gyönyörű is, amit nem lehet nem észrevenni. Maradjunk annyiban, hogy tényleg jót buliztunk együtt a hétvégén, és azóta beszéltünk már telefonon is. Ennél többről nincs szó és ezt nagyon komolyan mondom. Ha változás lesz, szólni fogok” - nevette el magát zavartan Péter. Gelencsér Timi, ha lehet, még a műsorvezetőnél is visszafogottabban nyilatkozott, de nem tagadta, hogy kedveli Pétert.

Hogy mit reagált a másik fél, elolvashatod a pénteki napilapban!

Eközben a címlapon