SZTÁRDZSÚSZ

Mutatjuk, itt nyaralnak idén a magyar sztárok

Idén korábban indult a nyár, ezért már májusban elkezdődött a strandszezon...
  • Szerző: Ripost

Idén már májusban tikkasztó a hőség, nem ritka a 30 fok, ezért nem csoda, hogy a sztárok közül többen is kedvet kaptak az utazáshoz. Majka Törökországba, Dobó Ági pedig a Seychelles-szigetekre utazott a családdal. Király Viktor, Curtis és Tücsiék pedig romantikusabb úti célt választottak maguknak.

Dobó Ági a Seychelles szigeteken is forgatott

Dobó Ági férjével és két kisfiával, Nataniellel és Benivel repült el a Seychelles-szigetekre. Az egykori szépségkirálynő összesen 15 órát utazott a családdal, ezalatt végig forgott a kamerájuk. Ágiék közel két hetet töltöttek a paradicsomi környezetben. A videójukból az is kiderül, hogy jól szórakoztak. „Ennél szebb helyet nem választhattunk volna a gyerekek élete első tengerélményének, teljesen meghatódtam. Szerintem soha nem voltam még ilyen szép helyen" 

 

Agnes dr Dobo (@doboagi) által megosztott bejegyzés,

Tücsi és Sofron István Balin romantikáztak

Tücsi és szerelme, Sofron István aktív kikapcsolódásra vágytak idén, ezért választották Balit, ahol rengeteg program közül válogathattak. Dobó Ágihoz hasonlóan Tücsi is régóta készít videókat, és persze most is megörökített mindent. Youtube-csatornájának követői megnézhették, hogyan szörföztek, úsztak és kirándultak a nyaralás alatt. Tücsiék összesen 21 órát utaztak, de megérte, hiszen gyönyörű felvételeket készítettek az üdülőparadicsomban.

 

Aryee Claudia Dedei (@tucsiii) által megosztott bejegyzés,

Majka Törökországban lazít

Majoros Péter márciusi Aréna-koncertje óta folyamatosan úton van. Először Curtisékkel Amerikába utazott, majd a családdal meglátogatták a Disneylandet Párizsban. Olit és Mariánt elvitték a Nyíregyházi Állatparkba is Dundikával. Most pedig a törökországi Belekbe utaztak. Majka, Dundika, Marián és Olivér már egy hete pihennek Belekben, hogy feltöltődjenek a rapper június 15-i Budapest Park-koncertjére. 

 

Peter Majoros (@majesz187) által megosztott bejegyzés,