KÜLFÖLD

Há­bo­rús ál­la­po­to­kat te­rem­tet­tek a mig­rán­sok egy német kis­vá­ros­ban

A rend­őr­ség kez­det­ben csak egy ki­sebb cse­te­pa­té­ról szá­molt be, ám szem­ta­núk azt ál­lít­ják, hogy há­bo­rús ál­la­po­tok vol­tak Unna bel­vá­ro­sá­ban, ahol 60-70 mig­ráns esett egy­más­nak.
  • Szerző: WM
Ez háború volt! Akár halottak is lehettek volna, a rendőrség egyszerűen komikusan viselkedett!

– ezt állítja egy szemtanú, aki múlt héten pont akkor volt az Unna nevű német város központjában, amikor ott  tömegverekedés tört ki. A rendőrség csak egy szűkszavú nyilatkozatot adott ki az ügyben, amelyben azt írták, hogy 20 férfi került nézeteltérésbe. Pár nappal később azonban több szemtanú is jelentkezett a helyi újságnál, ők pedig teljesen mást állítottak.

EZEKET OLVASTAD MÁR?
Állítólag 60-70 migráns esett egymásnak, akik úgy verekedtek, mintha háború lenne. Ahogy egyikük fogalmaz: szerda este Unna elvesztette az ártatlanságát.

A helyi lap munkatársa ezért hivatalos megkeresést küldött a rendőrségnek, akik ezután megerősítették, hogy az eset után két afgán, egy iraki, egy iráni, két szír és egy tisztázatlan állampolgárságú férfit vettek őrizetbe. Egy másik neve elhallgatását kérő férfi szerint majdnem mindennaposak az ilyen esetek Unna belvárosában.

A családját féltő szemtanú szerint a városból disznóól lett, és a rendőrség nem tudja kezelni a kialakult helyzetet.