INSIDER

Hős rendőrkutya találta meg a magyar kislányt

Már a második gyermeket menti meg Odin! Egy 9 éves kislány édesanyja bejelentést tett a rendőrségen, miszerint gyermeke kiszökött a lakásukból. A hatóság emberei egy percig sem tétlenkedtek, rögtön a kislány keresésére indultak, akit végül a hős labrador talált meg.
  • Szerző: Ripost

Talán, csak a filmekben láttunk olyat, amit Odin, a hős labrador véghez vitt.

A police.hu szerint augusztus 8-án este fél kilenckor nyoma veszett egy 9 éves kislánynak a XI. kerületből. A gyermek édesanyja pánikba esett, hívta a rendőrséget és közölte velük, hogy kislánya kiszökött a családi házból és nem találja.

Az újbudai járőrök, a Bűnügyi Technikai Osztály Kutyavezetői Alosztály és a Bűnügyi Bevetési Osztály rendőrei azonnal keresni kezdték a gyermeket, akit Szilágyi Szilárd rendőr főtörzsőrmester Odin nevű labrador szolgálati kutyája talált meg. A kislány éppen egy autó mögött kuporgott, azt mondta a rendőröknek, hogy a környékbeli utcákban sétálgatott. A járőrök hazavitték a lány, akinek az ijedtségen kívül más baja nem esett és átadták az édesanyjának.

 Odin, a két és fél éves nyomkövető labrador május óta teljesít szolgálatot a Budapesti Rendőr-főkapitányság kötelékében, de már a második elkóborolt kisgyereket találta meg.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?