FÜLES

Hűha, fel­nőtt szó­ra­ko­zás­sal lepte meg szü­li­na­pos lá­nyát An­gel­ina Jolie

A szí­nésznő sze­rette volna, ha lánya 13. szü­le­tés­napja em­lé­ke­ze­tesre si­ke­rül, ezért egy nép­szerű Los An­ge­les-i he­lyet vá­lasz­tott az ün­nep­lésre.
  • Szerző: Ripost

Angelina Jolie különleges módon ünnepelte elsőszülött gyermeke, Shiloh 13. születésnapját. A kamaszlány szülinapja hétfőn volt, 43 éves édesanyja pedig egyedi meglepetést talált ki neki.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A színésznő egy interaktív szabadulószobába vitte lányát Los Angelesben – tudta meg a Just Jared. Az nem derült ki, hogy a sztáranyuka öt másik gyermeke részt vett-e az ünneplésben.

Jolie és Shiloh a The Basement nevű helyen szórakoztak, amely az egyetlen olyan szabadulószoba Los Angelesben, amely valódi színészeket alkalmaz. A hely kedvelői „interaktív színháznak” hívják a szórakoztató központot, amely négy szobából áll: The Basement, The Elevator Shaft, The Study és a The Courtyard. A szabadulószoba hivatalosan nem enged be 13 év alatti gyerekeket, 17 év alatt pedig csak felnőtt kísérővel mehetnek be.

Shiloh Nouvel Jolie-Pitt 2007. május 27-én született a namíbiai Swakopmundban, ő az egykori házaspár, Brad Pitt és Angelina Jolie első közös, vér szerinti gyermeke. Shiloh azért született az afrikai országban, hogy a paparazzikat el tudja kerülni a család. A róla készült első fotókat Jolie és Pitt a Getty Imagesnek adta el, az összeget pedig egy alapítványnak adták – írja a Daily Mail.