BOZÓT

Gyur­csány pisz­ko­sul rá­tá­madt Bok­ros La­josra

Sze­mét húzás, sér­tett ember, csak úgy rep­ked­tek a ke­mé­nyebb­nél ke­mé­nyebb jel­zők. Áru­ló­nak ki­ál­tot­ták ki. Er­kölcs­te­len­nek és bosszúál­ló­nak tart­ják.
  • Szerző: Ripost

“Elment az eszed, vagy tisztességtelen lettél? - kérdezik tőle dühödten a Gyurcsány-párt portálján a nyugatifény.hu-n. Szidják, mint a bokrot...

Mint ismeretes a Bokros Lajos vezette, nulla százalékos Modern Magyarország Mozgalom 31 körzetben ráindítja az embereit az ellenzék közös jelöltjeire, méghozzá zömmel ott, ahol a baloldali jelölteknek esetleg valamicske esélyük lenne nyerni a fideszessel szemben.

Bokros Lajos húzását egyöntetű felháborodás és elutasítás, sőt kirobbanó gyűlölet övezi az ellenzéki oldalon. A Gyurcsány-pártiaknak szabályosan elgurult a gyógyszerük a történtek kapcsán, ilyeneket írnak a nemrég még félistenként tisztelt Bokros Lajosról:

"Egy sértett ember szemét manővereit látjuk, aki nincs tisztában a 2018-as választások tétjével, felelősségével. Ráindítja a teljesen esélytelen jelöltjeit a koordinált baloldali jelöltre, hátha el tud venni 1-2 százaléknyi ellenzéki szavazatot... Felelőtlen hazárdjátékot folytat..."