SZTÁRDZSÚSZ

Ci­gány­sága miatt rúg­ták ki Győ­zike lá­nyát

Gás­pár Eve­lin sze­rint nem édes­ap­jára, hanem szár­ma­zá­sára hi­vat­kozva bo­csáj­tot­ták el több mun­ka­he­lyé­ről is!
  • Szerző: P.J

A tévénézők szeme láttára cseperedett fel Gáspár Evelin, aki sokak számára példakép lehet: döbbenetes testi átalakuláson ment keresztül, ami az ő esetében egy drasztikus fogyást jelentett.Karrierje ezidáig mégsem úgy alakult, ahogy szerette volna.

"Facebook üzenetben rúgtak ki" - mondta péntek reggel a Mokkában a jelenleg stabil állással rendelkező Evelin. "Burkoltan ugyan, de számomra érezhetően a származásom miatt vált meg tőlem három hét után egy marketinges cég."

EZT OLVASTAD MÁR?

A csinos fiatal lány úgy gondolja, hogy eleget letett már az asztalra, ahhoz, hogy elismerjék, és a teljesítménye alapján ítéljék meg.

"Nyilván nem tudom elkerülni az előítéleteket, tekintve, hogy édesapám egy híres ember, így természetesen mindenkinek van véleménye rólam, de azt is figyelembe vehetnék, hogy van két felsőfokú nyelvvizsgám, egyetemre járok, és nem hiszem, hogy valaha panasz lehetett volna a szorgalmamra." - zárta rövidre a témát Evelin, akinek jelenleg fix munkahelye van, és a szabadideje nagy részét az edzőteremben tölti.