RIPOSTER

Mi­nisz­té­ri­umi dol­gozó halt meg a gyor­su­lási ver­seny­ben

Két autó ka­ram­bo­lo­zott a Nép­li­get­nél, a bal­eset­ben egy fi­a­tal nő ve­szí­tette éle­tét, aki az Em­beri Erő­for­rá­sok Mi­nisz­té­ri­u­má­ban dol­go­zott.

Szörnyű baleset történt Budapesten: a Népligetnél karambolozott két autó péntek este. Ahogy a is beszámolt róla hétvégén, eddig tisztázatlan körülmények között ütközött össze a felüljáró felhajtóján a két kocsi, de másik kettő is összetört. Egy fiatal nő  szörnyethalt, két felnőttet és egy gyereket kórházba vittek a mentők.

Fotó: MTI

A megtudta, hogy a baleset halálos áldozata az Emberi Erőforrások Minisztériumának alkalmazottja volt, aki 2014 áprilisa óta pályázatkezelői munkakörben dolgozott a hivatalban. A 26 éves Patrícia halálhírére Balog Zoltán miniszter egy közleményben reagált.

Egy fiatal élettel kevesebb. Megrendítő a veszteség. Erőt kívánok a családnak

– írta az EMMI minisztere.

Fotó: MTI

Gyorsulási verseny végzett a lánnyal?

Bár a baleset körülményei még tisztázatlanok, a úgy tudja, hogy a két autó gyorsulási versenyt rendezett a hídon: egymás mellett mentek, így került a minisztérium fiatal dolgozójának autója a szembejövő sávba, ahol összeütközött egy harmadik kocsival. A Budapesti Rendőr-főkapitányság vizsgálatot rendelt el.

Mivel a pontos körülményeinek tisztázása a folyamatban lévő büntetőeljárás feladata,  jelenleg nem tudok további tájékoztatást adni

– mondta a -nak Csécsi Soma, a BRFK szóvivője.

Fotó: MTI

Rengeteg a gyorsulási verseny Budapesten

Naponta többször, több helyszínen rendeznek gyorsulási versenyeket a fővárosban, ezek általában nem előre fixált időpontban vannak, inkább spontán jönnek létre.

Eközben a címlapon
Fotó: MTI
Két hete is történt egy tragédia Január 29-én éjszaka a Krisztina körúton, a Déli pályaudvar mellett brutális balesetben szakadt ketté egy autó, amiben egy fiatal életét vesztette. Vélhetően az is, ahogy a pénteki baleset is, gyorsulási verseny következménye lett. A megtalálta a Délinél elhunyt férfi egy ismerősét, aki mindezt alátámasztotta, bővebben nyilatkozni azonban nem szeretett volna. „Gyorsulás mindig volt és lesz is. Vannak, akik ésszel csinálják, vannak, akik ész nélkül. Utóbbiakat a normálisabb gyorsulók nagy ívben elkerülik” - mondta lapunknak.

A keddi számában megszólal egy fiatalember, aki rendszeresen versenyez a fővárosban! A részletekért keresd a napilapot!