NÍNÓ

Gyors­hír: sú­lyo­san meg­sé­rül­tek a Slá­ger Tv-sek egy bal­eset­ben!

Több sú­lyos sé­rültje is van a hár­mas ka­ram­bol­nak.
  • Szerző: Ripost

Hármas karambol történt az M7-es autópályán hétfőn este Tárnok közelében.

A Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője közölte: egy nyerges vontató, egy kisbusz és egy autó ütközött össze, a Budapest felé vezető oldalon.

Az MTI-t a helyszínen úgy értesült, hogy

a kisbuszban a Sláger TV munkatársai utaztak, és négyen súlyosan megsérültek.

A Blikk szerint a karambol egyik súlyos sérültje VV Leó.

A helyszínre az érdi hivatásos tűzoltókat riasztották, ők áramtalanították a járműveket. Az érintett szakaszon egy sávon haladhatnak a kocsik, torlódásra kell készülni.

Egy szemtanú elmondta a -nak, éppen Budapestre tartottak, amikor a baleset történt. Az úton egy kamiont, egy autót és a Sláger Tv-s kisbuszt látta, aminek az eleje nagyon összetört.

Nem sokat láttam, de egy mentő és egy rendőrautó is ott volt. A szalagkorlát alatt egy férfi feküdt, akit ott látott el egy mentős. Amikor mentünk tovább a dugóban, akkor még két mentőautó érkezett szirénázva

– mesélte a -nak Dóra.

Eközben a címlapon

FRISSÍTÉS: A úgy értesült, hogy valóban VV Leó a baleset egyik súlyos sérültje, rajta kívül a stáb operatőrei sérültek meg. Mindegyiküket kórházba vitték.

Egy ismerősük azt mondta: az autópályán hátulról rohant beléjük az autós, és rátolta a kisbuszt az előtte haladó kamionra. Emiatt azok sérültek meg jobban, akik a buszban elől ültek.