NÍNÓ

Gyors­haj­tás miatt ma­radt el az orgia

Három anya­szült mez­te­len nőt és egy erő­sen hi­á­nyos öl­tö­zetű férfit ta­lál­tak a rend­őrök egy szá­gul­dozó au­tó­ban. A csa­jo­kat végül el­en­ged­ték, a férfit vi­szont elő­ál­lí­tot­ták

Közúti ellenőrzés során kapcsolt le a floridai rendőrség egy ruhátlanul száguldozó sofőrt. Amikor a hatóság emberei bekukkantottak az utastérbe, nem akartak hinni a szemüknek.

EZEKET OLVASTAD MÁR?
Kisebbfajta orgia zajlott odabent! 

"A Krokodil úton kapcsoltuk le a gyorshajtót, akiről kiderült, hogy három meztelen lánnyal éppen a saját lakása felé igyekezett - mesélte el a különös esetet a helyi rendőrség szóvivője. - A lányok éppen akcióban voltak, mert aki a vezető mellett ült, az a sofőr nemi szervével volt elfoglalva. A hátul utazó két lány viszont teljesen egymásba volt gabalyodva.Ezzel nem is lett volna semmi probléma, hiszen közszeméremsértés nem történt, így a lányokat rögtön elengedtük. A 30 éves sofőrt, Noe DeJesust azonban letartóztattuk, mert a gépkocsija utasterében nagy mennyiségű alkoholt találtunk. Floridában pedig ez tilos! Csak a csomagtartóban lehet szeszes italt szállítani.”