HŰHA

Ilyen nincs: el­ámul­tak a fu­tá­rok, hogy mit tesz György her­ceg a cso­ma­gok­kal

Az öt­éves her­ceg min­den­kit le­nyű­göz, aki­vel ta­lál­ko­zik. Most a fu­tá­ro­kat lepte meg azzal, hogy mennyire ked­ves fiú.
  • Szerző: Ripost

György herceg a beszámolók szerint nagyon segítőkész gyermek. Többen látták ugyanis, ahogy a Waitrose áruházban való bevásárlás után örömmel segített édesanyjának, Katalin hercegnének, és édesapjának, Vilmos hercegnek.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Cambridge hercege és hercegnéje próbál "normális" nevelést biztosítani gyermekeinek attól függetlenül, hogy a királyi családba születtek. Úgy tudni, hogy György herceg, Charlotte hercegnő és a kis Lajos herceg is segít otthon a szüleinek, a legidősebb testvérnek pedig fontos feladat jutott.

Az ötéves György herceg a Waitrose futárait nyűgözte le azzal, hogy a megrendelt élelmiszert segített bevinni a család norfolki házába. Az áruház furgonját az apukájával fogadta, és ők ketten cipeltek be mindent a házba, ami viszonylag szokatlan.

A személyzet kellemes meglepetéssel figyelte, hogy a család milyen hétköznapi módon viselkedik.

"György mindig hasznossá teszi magát, mindig megkérdezi, hogy mit vihet be. Nagyon kíváncsi gyermek" - mondta el egy, a családhoz közel álló forrás.

Természetesen a hercegnek a könnyebb csomagokat adják oda, de így is látni, hogy a szülei szeretnék, ha fiuk felnőve udvarias és segítőkész lenne.

Eközben a címlapon

A család ugyan a Kensington-palotában él, de hétvégéken és ünnepeken rendszeresen Norfolkban időznek - írja a Mirror.