FÜLES

György her­ceg fél­het? Ki­de­rült, mi­lyen lesz Meg­han her­cegné ba­bája

A kicsi ér­ke­zése je­len­tő­sen fel­for­gat­hatja a többi gyer­mek éle­tét a csa­lád­ban. Nem biz­tos, hogy ked­ve­lik majd egy­mást!
  • Szerző: Ripost

A horoszkópok szakértője, Kerry King elmagyarázta, hogy szerinte milyen lesz a brit hercegi porontyok kapcsolata. Jókat fognak közösen játszani vagy inkább le akarják győzni egymást? Az asztrológiai mindenre választ adott!

Forrás: Matt Porteous / DUKE AND DUCHESS OF CAMBRIDGE / AFP
Forrás: Matt Porteous / DUKE AND DUCHESS OF CAMBRIDGE / AFP
Fotó: AFP

Meghan és Harry babája kos vagy bika lesz - írja a The Sun. Ez azt jelenti, hogy mindenképp hatalomra vágyóbb személyisége lesz, mint György hercegnek, aki a rák csillagjegy alatt jött világra, így aztán ő inkább álmodozó és empatikus személyiség, de akár manipulatívvá is válhat.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Csakhogy Charlotte hercegnő és Lajos herceg is bika jegyű, így aztán a három bika lehet a legdominánsabb a családban. Ha viszont a baba kos lesz, akkor ők is kihívójukra találtak, utóbbi jegy szülöttei ugyanis versengők és igazi uralkodó karakterek.

Pedig Charlotte bikaként nem szeret osztozni, és mivel csak György idősebb nála, úgy érezheti, hogy őt megilleti minden, amit szeretne. Akárhogy is, a szakértő szerint György herceg jár pórul leginkább, ő ugyanis sebezhetőbb a többieknél.