HŰHA

Fon­tos fel­ada­tot kap­tak Vil­mos her­ceg gyer­me­kei, őket fi­gyeli a világ

A her­ceg két idő­sebb gyer­meke Meg­han Markle és Harry her­ceg es­kü­vő­jén ka­pott fon­tos sze­re­pet.
  • Szerző: Ripost

Fontos szerepet kapnak Vilmos cambridge-i herceg és Katalin hercegné gyermekei nagybátyjuk, Harry herceg szombati esküvőjén.

Fotó: Europress - AFP/POOL/Justin Tallis
Fotó: Europress - AFP/POOL/Justin Tallis
Fotó: AFP
EZEKET OLVASTAD MÁR?

A Kensington-palota - Harry herceg londoni rezidenciája - szerdán jelentette be, hogy Vilmos és Katalin középső gyermeke, a hároméves Charlotte hercegnő lesz a koszorúslány, bátyja, a hamarosan ötéves György herceg pedig a hasonló feladatokat ellátó "page boy", vagyis az esküvői apród tisztségét töltheti be a windsori Szent György kápolnában a szombati ceremónián.

Az esküvőn rájuk osztott feladat nem lesz ismeretlen számukra: mindketten ugyanígy vettek részt Katalin hercegnő húga, Pippa Middleton tavalyi esküvőjén.

A Kensington-palota szerdai bejelentése szerint Harry herceg és Meghan Markle esküvőjén Charlotte hercegnővel és György herceggel együtt összesen hat koszorúslány és négy fiúapród vesz részt. Többségük a vőlegény vagy a menyasszony keresztgyermeke lesz, például Meghan legjobb barátnőinek Benita Littnek és Jessica Mulroney-nak a gyerekei - írja a Metro.

Az esküvőnek egyébként még most sem tisztázott az összes részlete, Meghan Markle édesapjának betegsége miatt például azt sem lehet tudni, hogy a menyasszonyt ki vezeti oltárhoz.