SIKK

Gyö­nyörű és nőies a ta­vasz slá­ger­da­rabja! Me­se­szép le­szel!

Fan­tasz­ti­ku­san fogsz ki­nézni ebben a ru­ha­da­rab­ban! Sze­rezz be egyet ma­gad­nak, és bom­bázó le­szel!
címkék:

Ez a letisztult, elegáns és mégis rendkívül szexi ruhadarab egyszerűen káprázatos! Alapdarab lesz az idei tavaszi és nyári szezonban, és már csak azért is érdemes beszerezned egyet belőle neked is, mert a sok fazon között biztosan megtalálod az egyéniségedhez és alkatodhoz illőt te is.

A jelszó ezúttal: fehér színű overall!

EZEKET OLVASTAD MÁR?

1. A fehér szín talán az egyetlen a palettán, amely kivétel nélkül mindenkinek jól áll, legyen akár szőke, akár barna, akár karcsú, akár teltebb.

2. Bár sokan tarthatnak tőle, mégis bátran ajánljuk minden testalkathoz, mert rengeteg fazonból tudunk választani. Ez a mellben lazább, derékban húzott fazon például tökéletesen mutat teltebb csípőn és kis melleken is.

3. Elegáns, légies: tökéletes kombinációja az ártatlan és a szexi megjelenésnek. A széles, nadrágszoknyára emlékeztető alsórész egy magas sarokkal kombinálva végtelenné nyújtja a lábat, és igazi bombázó leszel.

Eközben a címlapon

4. Egy merész és vagány dekoltázs úgy tesz ellenállhatatlanná, hogy mégis visszafogott maradsz. Nyugodtan kombinálhatod fehér blézerrel is, bőven elég, ha az egyszínű szettet mindössze egy feltűnőbb kiegészítő töri meg.

5. A dögös és szexibb fazon kedvelői rajongani fognak a csipkés megoldásért ezzel a különösen izgalmas hátkivágással.

6. Ha lágy kelmét és bővebb fazont választasz, akkor úgy mutat majd rajtad, akár egy könnyű ruha. mégis kényelmes és divatos viselet is marad egyúttal.

7. Nagyszerű választás minden testalkathoz ez a lágy fodros és pánt nélküli mellrész.

8. Voksolhatsz viszont egészen szexi és kihívó formákra is, mely kihangsúlyozza csípődet és derekadat. Melyik férfi ne fordulna meg utánad, ha ezt viseled?

9. A mély kivágások a mell- és a hátrésznél is nagyon népszerűek lesznek idén. De ahogy láthatod is, a dekoltázs inkább különleges formákat ölt.

10. De egy biztos: amint megtalálod a kedvencedet, örök slágerként őrzöd majd a szekrényedben, mert imádni fogod.

címkék: