LELKIZŐ

Gyógy­sze­re­ken él Ga­lam­bos Lajos: őszin­tén val­lott egész­ség­ügyi gond­ja­i­ról

Sze­ren­csés­nek érzi magát, hogy most még meg­úszta egy fi­gyel­mez­te­tés­sel.
  • Szerző: Ripost

Nagy kő esett le Galambos Lajos szívéről, amikor kiderült, nincs semmilyen szervi elváltozása, tehát meg fog gyógyulni. Egyből el is vállalt egy fellépést!

Fotó: Markovics Gábor
EZEKET OLVASTAD MÁR?

Mint ahogy arról a is beszámolt, az 58 éves előadóművész május 24-én lett rosszul a Budaörsi Járásbíróság mosdójában, ahonnan mentő vitte el. Alapos vizsgálatok után, másnap térhetett haza a Kútvölgyi Klinika belgyógyászatáról, de gyógyszeres kezelése miatt két kontrollvizsgálatra is vissza kellett mennie.

Ennyi kellett ahhoz, hogy ki lehessen zárni, csigolyameszesedése lehetett az eszméletvesztés hátterében. 

"Majdnem kétszáz volt a vérnyomásom, amikor kórházba kerültem, és csak lassan csökkent. Megijedtem, amikor a főorvos úr kifejtette, elképzelhető, hogy ezt a rosszullétet nemcsak az okozta, hogy előtte heteken át rosszul aludtam és a zsinórban harmadik tárgyalási napra stresszesen érkeztem, de mostanra bizonyossá vált, ezek a faktorok váltották ki a problémát" – magyarázta a vesztegetéssel és több tízmillió forintos közüzemi csalással vádolt trombitaművész.

Mint ismeretes, a Köztársasági Érdemrend tisztikeresztjével kitüntetett zenész 125 napot töltött előzetes letartóztatásban, és idén márciusban indult újra a büntetőpere. A tét komoly, hiszen a vádirat alapján 12 éves börtönbüntetés fenyegeti. 

Gyógyszereken élek!

– vallotta be a Blikknek Lajcsi, akinek folytatják a kezelését. 

Eközben a címlapon

"Különféle szabályozókat szedek, de erre bővebben nem akarok kitérni. A lényeg, hogy most jó a közérzetem. Az is jólesett, hogy az orvosok megdicsértek: nem híztam vissza azt a 30 kilót, amitől négy éve megszabadultam, és a speciális diétának köszönhetően nem is ingadozik a testsúlyom. Persze, abban is igazuk volt, hogy az érműtétem után tudnom kellene, hol a stresszhatár. Azt hittem, mindent kibírok, és most szerencsés vagyok, hogy megúsztam egy figyelmeztetéssel" – magyarázta Galambos Lajos, aki szándéka szerint már csak a rosszulléte miatt elmaradt tárgyalásra ül majd be a bíróságra.